Kategoriler
Proje Haberleri

Urla Bağyolu Evleri’nde peşinde yüzde 15 indirim

İzmir’in Urla ilçesinde, Üçgen Proje inşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Urla Bağyolu Evleri konut projesi, toplam 19 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Toplam 38 adet villadan meydana gelen konut projesinde, 2+1 tipte ve 4+1 tipte konutlar yer alıyor. Mayıs 2019 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan konut projesindeki villaların büyüklükleri, 98 metrekare ila 174 metrekare arasında değişiyor.

Urla Bağyolu Evleri konut projesi fiyat listesi

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde hayata geçirilen konut projesinin yüzde 60’ı satılmış durumda bulunuyor. Peşin ödemede yüzde 15 indirimin yapıldığı konut projesindeki villaların fiyatları, 950 bin TL ila 1 milyon 850 bin TL arasında değişiyor. Konut projesinde, ipotek kredisi programından yararlanarak da villa sahibi olunabiliyor.

Urla Bağyolu Evleri konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde açık yüzme havuzu, kafe, güvenlik, kameralı güvenlik ve açık otopark gibi çeşitli sosyal donatı olanakları yer alıyor. Yeşil dostu olan konut projesi, geniş peyzaj alanlarıyla da dikkat çekiyor. Konut projesindeki her villanın kendisine özel bahçesi bulunuyor. Villaların bahçelerinin büyüklükleri ise 50 metrekare ila 250 metrekare arasında değişiyor. Konut sahipleri, ilave ücret ödemeden istedikleri büyüklükteki konut bahçesine sahip olabiliyorlar.

Konut projesinde özel bahçelerin yanı sıra ortak kullanıma açık olan meyve bahçeleri de yer alacak. Meyve bahçelerindeki çeşitli meyvelerden temin edebilmek mümkün. Konut projesindeki bahçelerin bakımıyla ilgilenmek üzere özel bahçıvanlar da bulunacak.

2 katlı villalar hâlinde tasarlanan konut projesinde, ısıtma sistemi olarak kombi tercih ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Osmanlı ve Rum mimarileri harmanlanarak inşa edilen konut projesi, Kuşçular Köyü’nde hayata geçiriliyor. Kuşçular Köyü ise lezzetli üzümlerin yetiştiği bağlarıyla meşhur.

Urla Bağyolu Evleri konut projesi, Kuşcular Cad. No: 4, Kuşçular Köy Girişi Urla/İzmir adresinde yer alıyor.

Telefon: 0 212 216 19 03