Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet Proje Haberleri

Urla Casablanca Evleri 0.79 faizle satışta

Yunusoğlu İnşaat firması hayata İzmir ili, Urla ilçesi, Kalabak Mahallesi’nde hayata  geçirilen projede yaşam başladı. Satışların tüm hızıyla devam ettiği Urla Casablanca Evleri projesinde yüzde 0.79 faiz oranı ile kredi kullanarak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

5 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde yükselen projede toplam 25 adet bağımsız bölümden meydana geliyor. 25 bağımsız bölümden 12 tanesi apart daire, 3 tanesi üçüz villa ve 2 tanesi de ikiz villa olmak üzere 13 adet villa olarak projelendirilmiş durumda.  Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen projede kalan son dairelerin satışları da devam ediyor. 

Toplam 7 konut bloğundan meydana gelen Urla Casablanca Evleri projesinde 3+1 tip apart daireler, 4+1 ve 5+1 tip ikiz villalar yer alıyor. Projenin A ve C bloğunda brüt 160 metrekare 3+1 daireler yer alıyor.  B, D, G blokta ise brüt brüt 220 metrekare 4+1 daire ve brüt 242 metrekare 5+1 daireler yer alıyor. Projedeki 30 metrekare büyüklüğe sahip ebeveyn odaları havuz ve orman manzarasına sahip olacak şekilde tasarlandı.

Urla Casablanca Evleri fiyat listesi

Projede yer alan 160 metrekare 3+1 tip dairelerin fiyatları beli değil.  Projedeki 4+1 tip dairelerin fiyatları belli değil. Projedeki 5+1 tip dairelerin fiyatları da belli değil.

Projenin ödeme planı nasıl?

Urla Casablanca Evleri projesinde, tüm konutlar banka kredisine uygun durumda bulunuyor. Projeden 120 ay vade ve yüzde 0.79 faiz oranı ile konut kredisi kullanarak daire sahibi olabilmek mümkün.

Projede dinlenme ve sosyal faaliyet alanları ile dikkat çekiyor. Projede tam otomasyonlu açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, 7×24 güvenlik, kameralı güvenlik ve güneşlenme terası gibi sosyal donatı özellikleri bulunuyor. Balkonlu projede, deniz manzaralı bir de teras mevcut.

Urla Casablanca Evleri nerede yükseliyor?

Proje Urla merkeze 2 dakika, denize 150 metre, Urla pazar yerine 3 dakika, Urla otoban çıkışına 5 dakika, Çeşme’ye 20 dakika, Urla Devlet Hastanesi’ne 6 dakika, İzmir’e 20 dakika, Adnan Menderes Havalimanı’na ise 30 dakika mesafede yer alıyor. Proje Kalabak Mahallesi, 3039 Sokak, Urla / İzmir adresinde yer alıyor. Urla Casablanca Evleri projesi ile ilgili tüm bilgilere 0543 239 20 39 numaralı telefondan ulaşabilmek mümkün.