Kategoriler
Toki Haberleri

Uşak Karahallı Toki kura sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Uşak İli, Karahallı İlçesi’nde hayata geçirilen Toki Uşak Karahallı Evleri projesinde yer alan daireler için hak sahibi belirleme kuraları bugün çekildi.  Kura çekilişinin tamamlanmasının ardından vatandaşlar Toki Uşak Karahallı kura sonuçları listesinin yayınlamasını bekliyor. Kura sonuçlarının TOKİ tarafından açıklanmasının ardından ise kura isim listesi web sitemizde yer alacak. Kura isim listesine en hızlı şekilde ulaşabilmek için web sitemizi takip etmeye devam ediniz.

Toplam 352 adet dairenin yer aldığı Toki Uşak Karahallı i Evleri projesinde yer alan toplam 294 adet dairenin konut belirleme kurası 23 Ekim 2020 tarihinde, Cuma günü Toki’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapıldı. Kura çekilişi sonucunda kura sonuçları belli oldu. Projede yer alan konutlar 69 adet 2+1 ve 283 adet konuttan meydana geliyor.

Uşak Karahallı Toki kura sonuçları belli olduktan sonra listeler Toki’nin web sitesi üzerinden hak sahibi kimlik numarası girilerek öğrenilebilir.  23 Ekim 2020 Saat 14:00’da başlayan kura çekilişi Bilkent Plaza A3 Blok 61 Nolu Ofis’te noter huzurunda seyircisiz olarak gerçekleştirildi.

2019 yılı Mart ayında başlatılan 50 bin toplu konut projesi kapsamında inşa edilen projelerden biri de Uşak Karahallı Toki Konutları projesi oldu. Projede 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam iki tip daire seçeneği yer almaktadır.  Uşak İli, Karahallı İlçesi’nde hayata geçirilen projedeki 352 adet daire için konut belirleme kura çekilişi yapıldı.

Uşak Karahallı Toki Konutları kura sonuçları nerede yayınlanıyor?

Kura sonuçlarına TOKİ’nin web sitesi üzerinden Hak Sahibi Kimlik No bilgisini girerek öğrenmek mümkün. Ancak 50 bin toplu konut kapsamında inşa edilecek olan talep toplama projelerinden biri olan Uşak Karahallı  Toki Konutları projesindeki 352 adet dairenin kura sonucuna Satışlar & Duyurular  bölümünde yer alan Duyurular linkine girerek öğrenmek mümkün.

Kura sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız…

Tel: 444 86 54