Kategoriler
Proje Haberleri

Üstpark Afraze satışları devam ediyor

Konut projesi Üst Grup İnşaat firması tarafından Kocaeli İli, Başiskele İlçesi, Seymen Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Üstpark Afraze Kocaeli projesinde kalan son dairelerin satışları da tüm hızıyla devam etmektedir. Projede kaç tip daire vardır? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevapları haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

17 bin 500 metrekare büyüklüğündeki arsa parseli üzerinde inşa edilen projede 16 adet konut bloğu bulunmaktadır. 4 katlı 16 konut bloğunda ise toplam 148 adet konut yer almaktadır.  Modern ve yatay mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Projede yer alan bloklar dört katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Üstpark Afraze Başiskele projesi bünyesinde kapalı otopark, spor alanı, yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, oyun parkı gibi sosyal alanlar mevcuttur.

Projede daire özellikleri neler?

Söz konusu olan projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Üstpark Afraze Yeniköy projesinde bulunan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 tip daireler mevcuttur. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de üç farklı plandan oluşuyor. Daireler brüt 163 metrekare ile 211 metrekare arasında değişmektedir.

2+1 tip daireler brüt 163 metrekare, net ise 148 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 3+1 tip daireler brüt 1790 metrekare, net ise 145 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Ayrıca 4+1 tip daireler ise brüt 188 ve 211 metrekare, net ise 145 ve 170 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Üstpark Afraze fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine, bulunduğu kata ve konumuna göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiştir. Bu kapsamda satılık daire fiyatları 3 milyon 950 bin  TL’den başlamaktadır.

Üstpark Afraze projesindeki 163 metrekare 2+1 konutlar 3 milyon 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

179 metrekare 3+1 tip daireler 4 milyon 700 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

188 metrekare 4+1 tip daireler 5 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projede yer alan 189 metrekare 3+1 tip daireler ise 5 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Teslimlerin hemen yapıldığı konut projesi Seymen Mahallesi’nde yer almaktadır. Üstpark Afraze projesi Seymen Mahallesi, Cihangir Sokak, Başiskele / Kocaeli adresinde yer almaktadır.

Tel: 0262 343 30 01

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…

Exit mobile version