Kategoriler
Proje Haberleri

Üstündağ Konakları 3. Etap satışları devam ediyor

Üstündağ Konakları 3. Etap projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Kırklareli Lüleburgaz’da bulunan proje STS Group İnşaat Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede 3 artı 1 normal daireler ve 3 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sitede 3 artı 1 normal daireler ve 3 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 normal dairelerin büyüklüğü brüt 150 metrekaredir. 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 200 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, spor salonu, yürüyüş, koşu ve bisiklet yolu ve geniş peyzaj alanı bulunmaktadır. Konutlarda hırsız ve yangın alarmı, görüntülü diafon sistemi mevcuttur.  Ankastre mutfak, barbekü ve set üstü ocak bulunmaktadır. Konutlarda 2 adet banyo bulunup banyolarda duşakabin bulunmaktadır. Ayrıca yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası mevcuttur. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Spot aydınlatma, teras, şofben ve şömine gibi birçok özellik yer almaktadır. Ayrıca engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor ve rampa bulunmaktadır.

Üstündağ Konakları 3. Etap konumu hakkında

Proje, Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi Siteler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane yakın konumdadır. Ulaşım konusunda ise anayol ve caddeye yakın olup dolmuş, minibüs ve otobüs gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Üstündağ Konakları 3. Etap fiyatları ne kadardır?

Üstündağ Konakları 3. Etap projesinde fiyatlar konut tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Projede bulunan, brüt 150 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 normal dairelerin fiyatı 800.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 200 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 950.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (288) 415 15 75 veya 0 (541) 799 19 02 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version