Kategoriler
Proje Haberleri

Uysal Silent Garden satışları başladı

Uysal Silent Garden modern mimari yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Uysal Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 4 blok ve 24 adet daire bulunmaktadır. Her katta 2 adet daire bulunan projede her blokta 6 adet daire yer almaktadır. Dairelerin 12 tanesi 2 artı 1, 12 tanesi 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 4 blok ve 24 adet daire bulunmaktadır. Her katta 2 adet daire bulunan projede her blokta 6 adet daire yer almaktadır. Dairelerin 12 tanesi 2 artı 1, 12 tanesi 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 145 metrekare olmaktadır. Sitede daire başı 1 adet kapalı otopark ile 1 adet açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, basketbol sahası ve yürüyüş alanları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çocuk oyun parkı ve oturma alanları gibi sosyal alanlar bulunmaktadır. Bodrum katında daire başı 1 adet kiler mevcuttur. Isıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Ayrıca konutlarda 2 adet banyo bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ferah balkonlar yer almaktadır.

Uysal Silent Garden konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi Hürriyet Mahallesi’nde bulunmaktadır. Emlak konut bölgesinde Kayapark’ın hemen bitişiğinde yer almaktadır.
Uysal Silent Garden krediye uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.900.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (282) 651 20 30 veya 0 (542) 498 48 25 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…