Kategoriler
Proje Haberleri

Uysal Towers Çorlu satışları başladı

Uysal Towers Çorlu geniş özellikleri ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Uysal Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve 64 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 32 tanesi 2 artı 1, 32 tanesi de 3 artı 1 dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 blok ve 64 adet daire bulunmaktadır. Bu dairelerin 32 tanesi 2 artı 1, 32 tanesi de 3 artı 1 dairelerden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 115 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 105 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 135 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Binada kapıcı dairesi bulunmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca açık yüzme havuzu, spor alanı ve çocuk oyun parkı sosyal olanaklar bulunmaktadır. Konutlar merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca 2 adet banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Uysal Towers Çorlu konumu ve fiyatları hakkında

İki konut bloğunda toplam altmış dört adet konuttan meydana gelen proje Çorlu’da yer almaktadır. Konut projesi Şeyh Sinan Mahallesi, Çorlu / Tekirdağ adresinde bulunmaktadır. Ali Osman Çelebi Bulvarı’na yakın bir konumdadır.

Uysal Towers Çorlu projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 115 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 650.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Konut projesinin teslim tarihi ise 2021 sonu olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (282) 651 20 30 veya 0 (542) 498 48 25 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version