Kategoriler
Proje Haberleri

Uzay Binevler Çorum – Merkez’de yükseliyor

Uzay İnşaat’ın hayata geçirmekte olduğu Uzay Binevler Çorum iline değer katacak! Oldukça büyük daire seçeneklerinin yer aldığı proje başlamış durumdadır. Bununla birlikte Çorum Üçtutlar Mahallesi satılık daire türlerinin fazla olduğu bir bölgedir. Fakat bu 4 + 1 daire seçenekleri pek çok özelliği ile daha ön plandadır. Tam 7 bin 22 metrekarelik arazide yükselen 48 dairenin hepsi güney cephelidir. Dolayısıyla evlerin sıcaklığı çoğunlukla ideal seviyede kalabilmektedir.

Proje kapsamında satışa çıkan dairelerin 37 tanesi yani büyük bir bölümü 4 + 1 odalıdır. Ayrıca bu daireler brüt 220 metrekaredir. Diğer daire seçeneklerinden 7 tanesi bahçe dubleksi ve 4 tanesi 3 + 1 normal dairedir. Bahçe dubleksleri brüt 250 metrekare olurken 3 + 1 odalı daireler brüt 160 metrekare civarındadır. Bununla birlikte tüm dairelerin görüntülü diyafon, duşakabin, yalıtımlı duvar ve pencereler gibi önemli detaylı mevcuttur. Güvenlikli sitede ise kamera olanağı, otopark, açık yüzme havuzu ve egzersiz alanları vardır.

Proje alanı nerededir?

Çorum’un merkezinde hayata geçen bu proje, tam olarak Üçtutlar Caddesi’nin Binevler 1. Cadde’si üzerindedir. Şehir merkezinin en büyük parklarından olan Mehmetçik Parkı, Feyzullah Kıyıklık Parkı, Manas Parkı ve Adnan Menderes Parkı bu civardadır. Ayrıca Çorum Özel Hastanesi’ne ulaşmak için en fazla 5 – 10 dakika yeterli olmaktadır. Bununla birlikte Uzay Binevler Çorum konutları, Özel Pınar Okulları ile karşılıklıdır.

Uzay Binevler Çorum projesinde satılık daire fiyatları ne kadardır?

Uzay Binevler Çorum satılık daire seçenekleri birbirinden farklı fiyatlara sahiptir. Fakat şu an sadece 4 + 1 odalı daireler hakkında bilgi vermek mümkündür. Bu dairelerin fiyatı ise yaklaşık olarak 1 milyon 250 bin TL’den başlamaktadır. Diğer konut seçenekleri ve bunların fiyatları hakkında bilgi almak için arayınız:

  • 0532 250 12 30
Exit mobile version