Kategoriler
Proje Haberleri

Uzman Onelife Denizli Satışları devam ediyor

Uzman Onelife Denizli projesi  Uzman Gayrimenkul İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje şehrin hızla gelişen bölgelerinden  Merkezefendi İlçesi’nin Hacıeyüplü Mahallesinde yer almaktadır. Konut projesinde inşaat çalışmaları artık son aşamalara gelmiştir. Projede daire tipleri neler ? Daire büyüklükleri ne kadar ? Satışta olan konutların fiyatları ne kadar ? Haberimizin devamında tüm bu soruların cevaplarına ulaşabilirsiniz…

Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Hacıeyüplü Mahallesinde yer alan proje 394 bin  metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor. Uzman Onelife Denizli projelerinde 88 ve 103 metrekare arasında değişen 2+1 daireler yer almaktadır.

Projede daire özellikleri neler?

Proje Hacıeyüplü mahallesinde 3 katlı ultra lüks bir binadan meydana gelmektedir. Ayrıca konut projesinde peyzaja yer verilmektedir.

Bu projede yer alan dairelerde 1.sınıf işçilikli balkon bulunmaktadır. Bunların dışında ayrıca her dairede bulunan ankastre seti , görüntülü kamera sistemi yer almaktadır. Dairelerde 1 banyo ve 1 balkon bulunmaktadır. Ayrıca karanlık odası bulunmamaktadır. Dairelerde Hilton banyo, duvar kağıdı, çelik kapı, ısıcam, PVC doğrama ve seramik zemin bulunmaktadır. Bunların yanı sıra set üstü ocak, vestiyer, fiber internet ve spot aydınlatma da bulunmaktadır.

Projenin özellikleri arasında ısı yalıtımı, ses yalıtımı, kamera sistemi gibi özellikler yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca uydu sistemi ve kablo TV gibi özellikler de yer almaktadır.

Uzman Onelife Denizli fiyatları ne kadar ?

  • 88 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip Arka Zemin Daireler 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.
  • 91 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip Ön Zemin Daireler 320 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.
  • 98 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip Arka Arakat Daireler 360 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.
  • 98 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip Arka Üst Daireler 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.
  • 100 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip  Ön Üst Daireler fiyatı 375 bin TL’deb başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.
  • 100 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip Ön Arakat Daireler 390 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu dairelere sahip olmak isteyenler için 180 bin TL‘ye kadar kredi kullanma imkanı bulunmaktadır.

Proje ne zaman teslim edilecek?

Denizli konut projesinin inşasına 25 Kasım 2020 tarihinde başlanmıştır. Konut projesinin 20 Haziran 2021 tarihinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Uzman Onelife Denizli projesi ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ulaşmak için 0850 804 84 66 ve 0545 502 50 21 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz. Ayrıca yüz yüze bilgi almak için Satış Ofisi Adresi : Siteler Mahallesi Tokat Caddesi No: 6 .

Diğer proje haberleri için tıklayınız