Kategoriler
Proje Haberleri

Uzun Yaşam Konutları hemen teslim

Denizli ilinin Merkezefendi ilçesinde Uzun Yaşam Konutları projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Uzun İnşaat imzası ile yaşama kazandırılmış durumda. Proje bünyesinde dairelerin yanı sıra iş merkezlerine de yer veriyor. Bu sayede, projede yer alan konutlar ile birlikte bölgedeki daire ve iş merkezi ihtiyacına yanıt verilmesi amaçlanıyor.

Dört bloktan meydana gelen projede bloklar modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkat çekiyor. Projede yer alan bloklar dokuz katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen projede konutlar teslim edilmeye başlandı. Böylelikle proje, özellikle beklemek istemeyen alıcı ve yatırımcıların daha çok ilgisini çekmekte. Proje, bünyesinde 96 adet konut 12 adet de iş merkezi barındıracak şekilde hayata geçirildi.

Projede yer alan konutlar nerede?

Lokasyonu itibariyle de dikkat çeken Uzun Yaşam Konutları projesinde yer alan daire ve iş merkezleri Şemikler Mahallesi, 3002 Sokak’ta konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de aynı şekilde tek bir plandan oluşuyor. Uzun Yaşam Konutları projesinde yer alan konutlar 3+1 daire tipinde hayata geçirilmiş durumda. Projede yer alan 3+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri ise 194 metrekare olarak yaşama kazandırılmış vaziyette. Site içerisinde çocuk oyun alanları, açık havuz gibi sosyal aktivite alanları mevcut. Aynı zamanda proje kapsamında özel güvenlik, kapalı otopark gibi hizmetler de bulunuyor. Projede yer alan bloklar asansörlü olarak tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Uzun Yaşam Konutları projesinde yer alan 3+1 daire tipindeki konutların fiyatları 660 bin TL’den başlayarak alıcı ve yatırımcılarına sunuluyor.

Projede yer alan daire ve dükkanların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0 258 242 43 44