Kategoriler
Proje Haberleri

Uzun Yaşam Konutları’nda banka kredisiyle ödeme

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, Uzun İnşaat firması imzasıyla hayata geçirilen Uzun Yaşam Konutları projesi, 4 blokta toplamda 96 adet daireden meydana geliyor.

Konut projesinde sadece 4+1 tipte daireler yer alıyor. Projedeki daireler brüt 195 metrekare, net ise 175 metrekare büyüklüğe sahip olarak tasarlandı. Sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda olan projede toplam 12 adet de iş yeri yer alıyor.

Uzun Yaşam Konutları projesi fiyat bilgisi

Sadece 4+1 tipte dairelerin yer aldığı projedeki konutların fiyatları, 575 bin TL ila 650 bin TL arasında değişiyor. Yaklaşık olarak yüzde 48’i satılmış durumda bulunan konut projesindeki dairelere banka kredisi kullanarak sahip olabilmek mümkün durumda bulunuyor.

Uzun Yaşam Konutları projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde çeşitli sosyal donatı olanakları yer alıyor. Projede açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, kameralı güvenlik, basketbol sahası, açık otopark ve yürüyüş parkuru gibi çok sayıda sosyal donatı özelliği mevcut durumda bulunuyor. Asansörlü konut projesinde, ebeveyn banyosu ve balkon mevcut. Konut projesinde akıllı ev sistemleri kullanılıyor.

Aile yaşamına uygun bir şekilde tasarlanan konut projesi, şık ve modern tasarımıyla da alıcılardan yoğun ilgi görüyor.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Uzun Yaşam Konutları konut projesi, Şemikler Mah. Cinkaya Bulv. Merkezefendi/Denizli adresinde yer alıyor. Konut projesi ile ilgili olan tüm detaylı bilgilere 0533 595 05 50 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün durumda bulunuyor.