Kategoriler
Proje Haberleri

Uzunoğlu İnşaat Deluxe Kartepe satışları devam ediyor

Kocaeli İli, Kartepe İlçesi, İstasyon Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Uzunoğlu İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Uzunoğlu İnşaat Deluxe Kartepe konut projesinde daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Kocaeli konut projesi İstasyon Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 4 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi zengin sosyal olanakları ve konforlu yaşam alanları ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler yerden ısıtma sistemi, çamaşır dolabı, ayakkabı dolabı, merdiven ışıklandırması gibi donanımlara sahiptir.

Uzunoğlu İnşaat Deluxe Kartepe konut projesinde inşaat devam etmekte olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler aynı zamanda brüt 120 metrekare alana sahip olarak tasarlanmıştır. Konut projesi toplam 4 adet konut bloğu ve 49 daireden oluşmaktadır.

Uzunoğlu İnşaat Deluxe Kartepe daire fiyatları ne kadar?

Kocaeli konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları dairenin bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

Brüt 70 ile 150 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 460 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Brüt 165 metrekare 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 830 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca projedeki birinci blok tamamlanmıştır. İkinci ve üçüncü blok yapım aşamasındadır. Dördüncü blok ise proje aşamasındadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Kartepe İstasyon Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje lokasyon olarak ilkokul ve ortaokula yürüme mesafesindedir. Sınav Kolejine de 50 metre uzaklıkta yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0543 397 34 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version