Kategoriler
Proje Haberleri

V Mall İstanbul satışları devam ediyor

Karma konut projesi V markalı projeler üreten İsra Holding firması tarafından hayata geçirilmektedir. 2002 yılından beri inşaat sektörü hizmet veren İsra Holding proje İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi’nde  yer almaktadır.  V Mall İstanbul projesinde inşaat çalışmaları ve satışlar da tüm hızıyla devam etmektedir.

1 milyar 200 milyon TL  yatırım değerine sahip projede AVM, residence daireler ve otel yer almaktadır. Karma konut projesi Başakşehir, Gazi Yaşargil Caddesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir.  İstanbul Kadıköy’deki V Akat projesini tamamlayan firma ardından V markalı projeler üretmeye devam etmektedir.

Firma Başakşehir’de hayata geçirdiği karma konut projesinin uzun süreli yönetim için Ece Türkiye’yle anlaşmıştır. Bu anlaşma karma projenin Alışveriş Merkezi’nin kiralanması, konsept planlaması ve yönetimi için geçerli olacaktır. 40 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip proje M3 Başakşehir-Kayaşehir metro hattına yakın bir konumdadır. Ayrıca proje Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ve İstanbul Havalimanı’na yakın mesafede yer almaktadır.

V Kampüs İstanbul ve V Şehir İstanbul projeleri yolda

Bir çok projeye imza atan İsra Holding firması V markalı bir projesini daha hayata geçirmektedir. Daha önce V Akat Apartmanı projesini tamamlayan firma Başakşehir’de V Mall İstanbul projesini hayata geçirmektedir. Ayrıca firma Bolu İli, Mudurnu İlçesi’nde V Orman Resort Mudurnu projesini hayata geçirmektedir. Firma bunların dışında ayrıca V Kampüs İstanbul ve V Şehir İstanbul gibi  projeleri de yapacağı yatırımlara eklemiş durumdadır.

Karma konut projesi İstanbul, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi, Gazi Yaşargil Caddesi üzerinde yer almaktadır. Ayrıca proje Başakşehir Belediyesi hizmet binasına, Merkez camisine, Olimpiyat stadı ve Millet Bahçesine komşu bir alanda yer almaktadır. İnşaat çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği proje 119 bin 600 metrekare toplam inşaat alanına sahiptir. Projenin 2023 yılının son çeyreğinde tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 438 37 98 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version