Kategoriler
Proje Haberleri

V Marine Bodrum Turgutreis satışları başladı

Proje Muğla İli, Bodrum İlçesi, Turgutreis Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. V Marine Bodrum Turgutreis projesinde yer alan dubleks konutların satışlarına başlandı. Peki projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar?

Proje özellikleri neler?

Bodrum konut projesi 28 bin 263 metrekare büyüklüğe sahip arsa alanı üzerinde hayata geçirilmektedir. Ayrıca proje içerisinde yer alan dubleks konutların bahçeli oluşu büyük bir avantaj sağlamaktadır. Müstakil olması da ayrıca bu pandemi sürecinde tercih edilmesi gereken özelliklerden biri olarak ortaya çıkmaktadır. Her dubleks konutun kendine ait bahçesi olması çocuklu aileler için de bir avantaj sağlamaktadır.

Bodrum villa projesi iki parsel  üzerinde hayata geçiriliyor. Bir parsel 20 bin 90 metrekare büyüklüğe sahiptir. Diğer parsel ise 8 bin 263 metrekare büyüklüğe sahiptir.  20 bin 90 metrekare büyüklüğündeki parsel üzerinde toplam 140 adet dubleks villa yer almaktadır. 8 bin 263 metrekare büyüklüğündeki parsel üzerinde ise toplam 30 adet dubleks villa yer almaktadır. Böylece 28 bin 263 metrekare büyüklüğe sahip arsa üzerinde toplam 170 adet villaya yer verilmektedir.

15 bin metrekare peyzaj alanına sahip olan proje Turgutreisin en kapsamlı projeleri arasında yerini almaktadır. Dubleks konutlar 3+1 tipinde tasarlanmıştır. 3+1 dubleks dairelerin büyüklükleri ise brüt 120 metrekaredir.

V Marine Bodrum Turgutreis projesinde yüzme havuzları, çocuklar için oyun alanları, yürüyüş parkurları gibi sosyal alanlar mevcuttur.  Ayrıca proje içerisinde aquapark, yeşil alanlar, bloklara ait otoparklar mevcuttur. Denize yürüme mesafesinde olan projede kameralı sistem, ses yalıtımı, ısı yalıtımı uydu sistemi gibi özellikler mevcuttur.

V Marine Bodrum Turgutreis fiyatları ne kadar?

V Marine Bodrum Turgutreis projesinde yer alan konutların fiyatları, konumuna göre değişiklik göstermektedir. Projede yer alan villalar brüt 120, net ise 96 metrekare büyüklüğündedir.

120 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 müstakil bahçeli dubleks konut fiyatları 1 milyon 950 bin TL’den başlamaktadır. Bulunduğu konuma göre konut fiyatları 2 milyon 375 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Modern yapılı villa tipi 3+1 dubleks daireler, zevkine ve keyfine düşkün olanların, eğlenceyi her daim yaşamak isteyenlerin en çok tercih ettiği yerler arasında yerini almakta. V Marine Bodrum Turgutreis projesi hakkında daha detaylı bilgi almak için 0312 234 31 70 nolu telefonu arayabilirler.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…..

Exit mobile version