Kategoriler
Proje Haberleri

Vadi Ateş Kule nerede

Sevinçler İnşaat imzası ile Vadi Ateş Kule projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Gaziantep Şehitkamil’de yaşama kazandırılıyor.

Tek bloktan meydana gelen Vadi Ateş Kule projesi modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkat çekiyor. Vadi Ateş Kule projesi bölgedeki daire ve dükkan ihtiyacına yanıt verecek şekilde inşa ediliyor. Bu sebeple projede 66 dairenin yanı sıra 17 adet de ticari alan bulunuyor.

Vadi Ateş Kule projesi daire özellikleri neler?

Vadi Ateş Kule projesinde yer alan konutların tümü tek bir tipte tasarlandı. Bahsi geçen konutların tümü 3+1 olarak tasarlanmış durumda. Vadi Ateş Kule projesindeki 3+1 konutların büyüklükleri ise 200 metrekare olarak hayata geçiriliyor.

Vadi Ateş Kule projesi nerede bulunuyor?

Vadi Ateş Kule projesi 15 Temmuz Mahallesi, 148060 Nolu Cadde, No:102/1’de konumlandırılmış durumda. Lokasyonu itibariyle dikkat çeken Vadi Ateş Kule projesi Onkoloji bölgesinin zirve noktasında yer alıyor.

Vadi Ateş Kule projesi konut fiyatları ne kadar?

Vadi Ateş Kule projesinde yer alan 3+1 konutlar 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Vadi Ateş Kule projesi teslim tarihi ne zaman?

Vadi Ateş Kule projesinde yer alan konutların çalışmalarının 2020 yılının Mart ayında tamamlanması planlanıyor. İnşaatın tamamlanmasının ardından ise konutlar sahiplerine teslim edilecek.

Vadi Ateş Kule projesi iletişim bilgisi

Vadi Ateş Kule projesinde yer alan konutlar ile ilgili bilgi almak isterseniz 0342 360 94 99 numaralı telefon hattını arayabilir, dilediğiniz konu ile ilgili bilgi alabilirsiniz.