Kategoriler
Proje Haberleri

Vadi Bahçe Evleri hemen teslim

Özbey Grup firmasının imzası ile Vadi Bahçe Evleri projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje İstanbul şehrinin Eyüp ilçesinde yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bu sayede bulunduğu bölgede adından söz ettiren proje beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekiyor. Söz konusu olan proje zaman sıkıntısı olan alıcılara da avantaj sağlayarak ilgi görüyor.

İki bloktan meydana gelen proje modern mimarisi ile dikkat çekiyor. Söz konusu olan projedeki konut blokları altı katlı olacak şekilde planlanmış durumda. Vadi Bahçe Evleri projesi bünyesinde 23 adet konut barındıracak şekilde hayata geçirildi.

Projede yer alan konutlar nerede yükselmiş durumda?

Bahsi geçen projedeki konutlar Alibeyköy Mahallesi’nde hayata geçirilmiş durumda. Vadi Bahçe Evleri projesi Dar Yakuşu Sokak’ta yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiyor. Vadi Bahçe Evleri projesindeki konutlar 2+1 ve 3+2 olarak inşa edilmiş durumda. Projede yer alan 2+1 daire tipindeki konutlar 90 metrekare olarak hayata geçirilmiş vaziyette. Projedeki 3+2 daire tipindeki konutlar ise 175 metrekare olarak yaşama kazandırıldı.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Bahsi geçen projedeki konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Vadi Bahçe Evleri projesindeki 2+1 daire tipindeki konutların fiyatları 250 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 3+2 daire tipindeki konutlar ise 430 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Projede yer alan konutların tümü hemen teslim durumunda.