Kategoriler
Proje Haberleri

Vadi Başakşehir By Huzzak satışta

Vadi Başakşehir By Huzzak modern yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Başakşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Huzzak Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje 3 bin 370 metrekarelik alan üzerine inşa edilmektedir. Sitede 2 blok ve 54 adet daire bulunmaktadır. Bloklar 7 katlı olarak tasarlanmıştır. Bu konutlar 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşmaktadır. Ayrıca projede 2 adet ticari ünitede yer almaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin özellikleri neler?

Başakşehir’de hayata geçirilen proje 3 bin 370 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. İstanbul konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. İki adet konut bloğunda toplam 54 adet daire yer almaktadır. Konut projesinde yer alan konut blokları ise 7 katlı olarak tasarlanmıştır. İki tip konutların yer aldığı projede 2+1 ve 3+1 tip daire seçeneklerinden meydana gelmektedir. Ayrıca projede dairelerin dışında 2 adet ticari ünitede de yer almaktadır.

Başakşehir konut projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca site içerisinde 7.000 metrekarelik kapalı alan bulunmaktadır. Bu alan içerisinde fitness alanı, basketbol sahası ve kamelyalar bulunmaktadır. Bunun yanı sıra açık alanda çocuk oyun parkı yer almaktadır. Konutlarda ferah balkonlar yer almaktadır. Projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca konutlar deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun yapıdadır.

Vadi Başakşehir By Huzzak konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İstanbul’un Başakşehir İlçesi Başak Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca İstanbul’un en yeşil bölgesi konumunda yer almaktadır. Civarda sağlık kurumları, hava limanları ve alışveriş merkezleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra yürüyüş parkurları ve bisiklet parkurları, kapalı otopark, basketbol sahası gibi sosyal alanlar da mevcuttur.

Vadi Başakşehir By Huzzak projesinde daire fiyatları ve ödeme planı henüz belirlenmemiştir. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 1 549 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…