Kategoriler
Proje Haberleri

Vadi Becen Villaları satışa sunuldu

Vadi Becen Villaları projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Kayseri Melikgazi’de bulunan proje Altınkaynak İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Müstakil villa
nizamında 850 metrekarelik bahçeye kurulu 145 metrekarelik oturum alanı bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Müstakil villa nizamında 850 metrekarelik bahçeye kurulu 145 metrekarelik oturum alanı bulunmaktadır. Ayrıca 115 metrekare bodrumu ve 710 metrekare net bahçe alanı bulunmaktadır.
7/24 kameralı güvenlik sistemi sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı ve spor alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Konutlarda yerden ısıtma sistemi mevcuttur. Teras alanında; ev etrafında yapılı sundurma ile salon ve mutfak önünde açık terası ve 1 adet dış mutfağı bulunmaktadır.

Zemin katta; oturma odası, salon, vestiyer, mutfak ve tuvalet bulunmaktadır. Birinci katta ise; ebeveyn yatak odası, 3 adet çocuk odası, ütü odası ve ortak banyosu yer almaktadır. Bunun yanı sıra akıllı ev sistemi, yangın ve hırsız alarmı, görüntülü diafon sistemi ve yüz tanıma ve parmak izi okuyucu bulunmaktadır.

Hilton banyo özellikli 2 adet banyosu olup duşakabin ve jakuzi bulunmaktadır. Ayrıca yatak odasında ebeveyn banyosu ve giyinme odası mevcuttur. Laminant zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Amerikan mutfak, kiler, klima, mobilya, spot aydınlatma ve vestiyer gibi birçok özellik bulunmaktadır. Ayrıca engelliye uygun araç park yeri, banyo, geniş koridor, rampa, merdiven, oda kapısı, mutfak ve park mevcuttur.

Vadi Becen Villaları konumu hakkında

Söz konusu villalar Kayseri’nin Melikgazi İlçesi Becen Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca doğa, park ve yeşil alan manzaralıdır. Birçok konuma yürüme mesafesindedir. Ulaşım olarak; caddeye yakın olup toplu taşıma olarak otobüs kullanabilirsiniz.

Vadi Becen Villaları fiyatları ne kadardır?

Vadi Becen Villaları projesinde bulunan büyüklüğü brüt 405, net büyüklüğü ise 340 metrekare olan konutların fiyatı 3.750.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (352) 222 52 42 veya 0 (553) 385 62 31 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version