Kategoriler
Proje Haberleri

Vadi Çankaya Premium projesinde yaşam başladı

Ankara konut projesi bir konut bloğu ve villalardan meydana gelmektedir.  Vadi Çankaya Premium projesi,  yatay ve dikey mimari bir arada olacak şekilde hayata geçirilmiştir. Sönmez Group’un imza attığı projede, peyzaj alanları ve yapılarının modern dekorasyonu ön plana çıkmaktadır. Ayrıca konut projesi 11 katlı bir adet apartman ve beş adet villadan oluşmaktadır.

Vadi Çankaya Premium konut özellikleri

Yıldızevler Mahallesi’ne yer alan Vadi Çankaya Premium projesindeki dairelerde ocak, fırın, davlumbaz yer almaktadır. Ayrıca projedeki dairelerde bulaşık makinesinden oluşan ankastre beyaz eşya seti de yer almaktadır. Yaşamın başladığı proje size ferah bir iç mekan sunmaktadır.

Her daireye bir adet özel depo alanının düştüğü projedeki 254.96 metrekare büyüklüğüne sahip  4.5+1 tipinde daire seçeneği yer almaktadır. Bu dairelerde daire tiplerinde misafir tuvaleti, ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası ve çamaşır odası da bulunuyor. Bu konut tiplerinin balkonu ise 13 metrekare büyüklüğündedir.

Projedeki villa özellikleri neler?

Projedeki asansörlü villalar ise dört katlı olarak projelendirilmiştir. Altı odalı ve bir salonlu villalar 550 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Villaların bodrum katı 130,56 metrekare büyüklüğünde inşa edilmiştir. Villanın bodrum kata bağlanan arka bahçesi 286,56 metrekare büyüklüğünde yer almaktadır. Bu katta ayrıca misafir banyosu, misafir yatak odası, misafir tuvaleti; garaj ve hobi salonu da bulunmaktadır.

Zemin kat 126.55 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor. Çalışma odasının da yer aldığı bu katın, ön bahçesinin toplam alanı 77,1 metrekare büyüklüğüne sahip durumda. Toplam bahçe alanı ikiye bölünmüş durumda. Villaların birinci katı 126,04 metrekare büyüklüğünde alana sahip durumda. Bu katta çocuk oyun alanı da yer alıyor.

Villaların çatı katı 74,8 metrekare büyüklüğüne sahip durumda. Bu katta 10,52 metrekare büyüklüğünde teras alanı da bulunmaktadır. Giyinme odasının yer aldığı çatı katında ayrıca mutfak ve banyo da yer almaktadır.

Vadi Çankaya sosyal donatılar neler?

Vadi Çankaya Premium projesi Dikmen Vadisi’nde yer almaktadır. Ankara konut projesinde spor alanı, kapalı yüzme havuzu, squash alanı ve çocuk oyun alanı bulunmaktadır.

Adres ve iletişim bilgileri

Konut projesi Yıldızevler Mahallesi, 745. Cadde, No: 6, Çankaya / Ankara adresinde yer almaktadır. Ayrıca proje Acıbadem Hastanesi, 19 Mayıs Hastanesi’ne yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca proje 365 AVM ve Atakule’ye de yakın bir konumda yer almaktadır.

Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0312 441 09 99 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…