Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Vadi Çankaya projesi Yıldızevler’de yükseliyor

Apartman ve villalardan oluşan Vadi Çankaya projesi,  yatay mimarisiyle inşa ediliyor. Sönmez Group’un imza attığı projede, peyzaj alanları ve yapılarının modern dekorasyonu ön plana çıkıyor. Proje, 11 katlı bir adet apartman ve beş adet villadan oluşuyor.

Daire ve villa tipi konutlara yer verilen proje, Ankara’nın merkezî bir konumunda yükseliyor.

Vadi Çankaya konut özellikleri

Yıldızevler Mahallesi’ne konumlandırılan Vadi Çankaya projesindeki konutlarda; ocak, fırın, davlumbaz ve bulaşık makinesinden oluşan ankastre beyaz eşya seti bulunuyor.

Her daireye bir adet özel depo alanının düştüğü projedeki 254.96 metrekare büyüklüğüne sahip  4 oda ve 1 salon daire tiplerinde misafir tuvaleti, ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası ve çamaşır odası da bulunuyor.

Bu konut tiplerinin balkonu ise 13 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor.

Projedeki villa özellikleri neler?

Projedeki asansörlü villlar ise dört katlı olarak kuruluyor. Altı odalı ve bir salonlu villaların bodrum katı 130,56 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor. Villanın bodrum kata bağlanan arka bahçesi 286,56 metrekare büyüklüğünde yer alıyor. Bu katta misafir banyosu, misafir yatak odası, misafir tuvaleti; garaj ve hobi salonu da bulunuyor.

Zemin kat 126.55 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor. Çalışma odasının da yer aldığı bu katın, ön bahçesinin toplam alanı 77,1 metrekare büyüklüğüne sahip durumda. Toplam bahçe alanı ikiye bölünmüş durumda. Villaların birinci katı 126,04 metrekare büyüklüğünde alana sahip durumda. Bu katta çocuk oyun alanı da yer alıyor.

Villaların çatı katı 74,8 metrekare büyüklüğüne sahip durumda. Bu katta 10,52 metrekare büyüklüğünde teras alanı da bulunuyor. Giyinme odasının yer aldığı çatı katında mutfak ve banyo da bulunuyor.

Vadi Çankaya sosyal donatılar neler?

Çankaya Köşkü’ne yakın bir mesafede inşa edilen Vadi Çankaya projesinde spor alanı, kapalı yüzme havuzu, squash alanı ve çocuk oyun alanı bulunuyor.

Adres ve iletişim bilgileri

Adres: Yıldızevler Mahallesi, 745. Caddde, No: 6, Çankaya/Ankara

Telefon: 0312 441 09 99