Kategoriler
Proje Haberleri

Vadi Gümüştepe Tuğcular İnşaat güvencesiyle yükseliyor

Konut projesi Yeni Tuğcular İnşaat firması tarafından Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Gümüştepe mahallesinde hayata geçirilmektedir. Vadi Gümüştepe projesinde dairelerin satışları lansman fiyatlarıyla devam etmektedir. Projede dairelerin satışları proje yönetimi tarafından satışa sunuluyor. Vadi Gümüştepe fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Proje 2 farklı konut bloğundan meydana gelmektedir. Bu konut bloklarında tek tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca 4+1 tip konutlar brüt 260-310 metrekare büyüklüklere sahiptir. Site içerisinde zengin sosyal olanaklar yer almaktadır. Yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, kamelya, spor salonu ve sauna projenin sahip olduğu olanaklardan bazılarıdır.

Proje henüz tanıtım aşamasında olup daireler lansmana özel fırsatlarla satışa sunulmaktadır. Site içerisinde açık ve kapalı otopark, güvenlik ve depo alanları gibi donatılara yer verilmesi planlanmaktadır. Ayrıca daireler de doğalgaz ile ısıtılacaktır.

Vadi Gümüştepe Daire fiyat listesi

Projede yer alan dairelerin fiyatları lansmana özele fırsatlarla sunulmaktadır. Konut projesinde yer alan satılık villalara 2 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Projede satışları devam eden;

260 metrekare brüt alana sahip olan 4+1 daireler 2 milyon 750 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 310 metrekare alana sahip 4+1 tip daireler 3 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlara satışa sunulmaktadır.

Ayrıca konut projesinde yer alan daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Proje Nilüfer, Gümüştepe Mahallesinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok noktaya da yakın mesafede yer almaktadır. Ayrıca projenin Haziran 2022’de teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0224 451 54 00 ve 0532 273 36 16 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version