Kategoriler
Proje Haberleri

Vadi İstanbul Konya şehrinde yükselecek! Fiyatlar ne kadar?

Hidayet Baysal Gayrimenkul & İnşaat güvencesiyle hayata geçecek olan Vadi İstanbul Konya şehrinde gerçekleşen en iyi projelerdendir. Adından dolayı İstanbul’da hayata geçtiği sanılabilse de, bu projenin konumu Selçuklu ilçesi üzerindedir. Toplam 4 blokta yer alan dairelerin 2 + 1 odaya sahip olacağı bilinmektedir. Bununla birlikte tüm dairelerin fiber internet altyapısı, üçlü ankastre seti, yerden ısıtma sistemi ve ısı yalıtımlı pencereleri olacaktır. Ayrıca kiler bölmesi de her bir dairenin konforunu artıran detaylar arasındadır.

Site alanında 7 / 24 kayıt yapacak olan güvenlik kameraları yer alacaktır. Bununla birlikte site sakinleri için açık otopark ve kapalı otopark tasarlanmıştır. Bu site içerisinde kalan tüm peyzaj alanları ve konutlar ise en kaliteli yapı malzemeleri ile inşa edilecektir. Dolayısıyla proje, son deprem yönetmeliğine tamamen uygun olmaktadır.

Vadi İstanbul projesi nerede gerçekleşecektir?

Bu proje kapsamındaki 4 bloğun, Konya – Selçuklu sınırlarında yükseleceği bilinmektedir. Tam 116 adet 2 + 1 dairenin inşası, Selçuklu’da bulunan Yazır Mahallesi’ndeki Şafak Caddesi üzerinde başlamıştır. Ayrıca proje alanı Seriye Sokak ile Haseki Sokak üzerinde de kalmaktadır. Özel Sistem Okulları (Anaokulu – İlkokul – Ortaokul), Buhari Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İMKB Özel Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi proje alanına 5 dakikalık yürüme uzaklığındadır. Bununla birlikte Bardakçı Tıp Merkezi bu konutlarla bitişik sayılabilir. 87 No’lu Aile Sağlığı Merkezi, BİM, Japon Kyoto Parkı ve Yeni İstanbul Caddesi de konutların civarındadır. Dolayısıyla proje için oldukça iyi bir konum seçilmiştir. Otobüs duraklarına ulaşımın kolay olması ve blokların çok merkezi bir bölgede yer alması en önemli detaylardır.

Vadi İstanbul Konya projesinde satılık daire fiyatları ne kadar olacak?

Vadi İstanbul Konya satılık daire fiyatlarına kıyasla çok daha uygun fiyatlara sahiptir. Lansmana özel olarak ilan edilen konut fiyatları 325 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca konutların büyüklüğü brüt 100 m2, net 80 m2 ‘dir. Bu kullanışlı konutlara dair daha fazla bilgi almak da mümkündür. Ulaşılması gereken irtibat numarası ise 0553 291 03 58’dir.

Diğer proje haberlerini incelemek isterseniz BURAYA tıklayabilirsiniz….