Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Vadi İzmit projesinde bir yıl ödemesiz konut

Vadi ve körfez manzaralarının konutlarına eşlik ettiği Vadi İzmit projesinde, yüzde 0,64 oranındaki taksitlerle ödeme seçeneği sunuluyor. İzmit Belediyesi ve Bektaş İnşaat’ın işbirliğiyle inşa edilen konutlar, hemen teslim edilirken ödemeler, bir yıl sonra yapılıyor.

57 bin 700 metrekare büyüklüğüne sahip parsel alanında tamamlanan projenin 46 bin 160 metrekaresi, yeşil alanlara ayrıldı. Yüzde 80’i yeşil peyzaj alanlarından oluşan proje, 24 adet, yatay mimarili bloktan oluşuyor. Proje, 424 adet daireyi, 9 adet villayı içeriyor. 

83 bin 517 metrekare büyüklüğündeki inşaat alanına sahip projenin 11 bin 540 metrekare (yüzde 20)’si yapı alanına ayrıldı.

Vadi İzmit sosyal donatıları

Alışveriş merkezlerine ve Seka Park’a beş dakikalık uzaklıkta bulunan projede; market, spor kompleksi, kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness alanı, restoran bulunuyor. Kocaeli Üniversitesine 13 dakikalık mesafeye konumlandırılan projede açık otopark ve kapalı otopark da yer alıyor.

Yürüyüş parkurlarının da kurulduğu projedeki 462 metrekarelik açık yüzme havuzunda su parkı (aqua park) da bulunuyor. Açık yüzme havuzu çevresinde; çocuk yüzme alanları, bay ve bayan olmak üzre ayrılmış giyinme odaları, duş alanları ve kafeterya yer alıyor. 

Kocaeli’nin İzmit ilçesine konumlandırılan projede; basketbol sahası, voleybol sahası ve tenis alanı da bulunuyor. Çocuk parklarına yer verilen projede, alışveriş merkezi de bulunuyor.

Projede daire seçenekleri neler?

Kocaeli Şehir Hastanesine 1 kilometrelik mesafede bulunan Vadi İzmit projesindeki bir odalı ve bir salonlu daireler 87 metrekare büyüklüğü ile 157 metrekare büyüklüğü arasında, iki odalı ve bir salonlu daireler 111 metrekare büyüklüğü ile 201 metrekare büyüklüğü arasında, üç odalı ve bir salonlu daireler 172 metrekare büyüklüğü ile 339 metrekare büyüklüğü arasındaki seçeneklerle satılıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesine iki dakikada ulaşım imkânı sağlayan projedeki dört odalı ve bir salonlu daireler ise 216 metrekare ile 250 metrekare arasında yer alıyor.

Vadi İzmit nerede?

Adres: Fatih Mah. Şantiye Sk. No: 12 İzmit / Kocaeli

Telefon: +90 (262) 324 4121