Kategoriler
Proje Haberleri

Vadi Kars Konakları yüzde 0.79 kredi oranıyla satışta

Kars Merkez konut projesi Bozkat Yapı Firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Kars İli, Merkez İlçesi, Şehitler Mahallesi’nde inşa Vadi Kars Konakları konut projesinde 0,79 kredi oranıyla daire satışları da devam etmektedir. Konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Merkez Şehitler Mahallesi üzerinde yer alan 2 bin 100 metrekarelik proje alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselmekte olan konut projesi 2 bloktan meydana gelmektedir. Aynı zamanda proje kapsamında 1250 metrekarelik bahçe alanı da yer almaktadır. Konut projesi kapsamındaki daire içleri balkon, vestiyer, görüntülü diafon sistemi, tavan led ışık gibi özelliklere sahiptir. Site içerisinde çocuk oyun parkı ve kamelyalar gibi sosyal donatılar mevcuttur. Bunun dışında kapıcı, otopark, su deposu gibi hizmetler de bulunmaktadır.

2 adet bloktan meydana gelen Vadi Kars Konakları konut projesinde iki tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 1+1 ve 2+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda dairelerin büyüklükleri; 1+1 tip daireler 83 metrekare, 2+1 daireler 95 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Vadi Kars Konakları Fiyatları Ne Kadar?

Kars konut projesinde yer alan konutlar, 0,79 faiz oranlı kredi imkanları ile satışa sunulmaktadır. Projede yer alan dairelerin fiyatları 180 bin TL’den başlamaktadır.

83 metrekare brüt alana sahip 1+1 tip dairelerin fiyatları 180 bin TL’den başlamaktadır.

Büyüklükleri 95 metrekare arasında değişen 2+1 tip daireler 240 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Konut projesi, Kars’ın en nezih mevkiinde doğa ile iç içe bir konumda yer almaktadır. Ayrıca proje hastane, şehir merkezi, okul, cami gibi noktalara yürüme mesafesindedir. Bunun dışında otobüs, minibüs gibi toplu ulaşım araçlarına da yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0532 507 12 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version