Kategoriler
Proje Haberleri

Vadi Konutları Silifke – Taşucu’nda yükseliyor

Binici İnşaat kalitesi ile yükselen Vadi Konutları Silifke ilçesinde yer almaktadır. Kalesiyle, Göksu Nehri’yle, Akgöl’üyle ve yoğurduyla meşhur olan Silifke ilçesi; yeni konut projeleri için en avantajlı konumlardan birisidir. Mersin’in gelişmiş bölgelerinden olması dolayısıyla burada pek çok proje hayata geçmektedir. Bu projelerden olan Vadi Konutları, 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 daire seçeneklerine sahip olmaktadır. Ayrıca 5 bin 500 metrekarelik proje alanında dubleks villalar da mevcuttur. Böylece proje alanında yer alan 87 konutun 81 tanesi normal daire olurken 7 tanesi villadır.

Site içerisinde konut sahiplerinin kullanımı için; geniş yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu ve mangal alanları vardır. Ayrıca sitenin güvenliği, her zaman aktif olan kameralar aracılığı ile sağlanmaktadır. Merkezi jeneratör sistemi, araç park yerleri ve çocuk oyun parkı da sitenin imkanlarından birkaç tanesidir.

Vadi Konutları nasıl bir lokasyon üzerinedir?

Silifke satılık daire türlerinden olan bu daireler, ilçenin ve hatta Mersin ilinin en güzel mahallelerinden birinde; Taşucu Mahallesi’nde yükselmektedir. Deniz kıyısındaki bu mahallenin kuzey kesimleri tamamen ağaçlık alanlar ile kaplıdır. Proje ise bu ağaçlık alanlara yakın mesafedeki bir alana konumludur. Taşucu Konutları Camii, Taşucu Anadolu Lisesi, Mustafa Özcan İlkokulu ve Taşucu Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi sadece 5 – 10 dakikalık mesafelerdedir. Ayrıca dairelerin en yakınında bulunan sağlık kurumu, ilçe merkezindeki Taşucu Aile Sağlığı Merkezi’dir. Genel olarak dairelerin sessiz ve son derece güvenli bir bölgede bulunduğu söylenebilir.

Vadi Konutları Silifke satılık daire fiyatları ne kadardır?

Bu konut projesinin fiyat aralıkları hakkında kesin bilgi mevcut değildir. Fakat 2 + 1 odalı ve 3 + 1 odalı dairelerin yaklaşık olarak 375 bin TL ile 575 bin TL arasında değişen fiyatlara sahip olduğu bilinir. Dolayısıyla Vadi Konutları Silifke satılık daire fiyatları hakkında bilgi almak için 0532 798 65 16 numarası aranmalıdır.