Kategoriler
Proje Haberleri

Vadi Serdivan konutları satışta

Vadi Serdivan projesi, Sakarya’nın en çok dikkat çekmekte olan projeleri arasındadır. Konumu ve çeşitli özellikleri ile beraber, farklı sayıda odalara ve fiyat seçenekleri de vardır. Brüt büyüklüğü 160 metrekare, net büyüklüğü ise 130 metrekare olan 3 + 1 odalı daireler dışında 2 + 1 odalı daire seçenekleri mevcuttur. Bu dairelerin büyüklükleri ise brüt 133 metrekare, net 94 metrekaredir. Bir site alanı içinde olmayan bu konutlar, takas yöntemine ve krediye uygundur.

Henüz 1 yaşını doldurmamış olan bu binalar 3 kattan meydana gelmektedir. Ayrıca bu dairelerde bulunan banyo sayıları da oda sayısına göre değişir. Örneğin 3 + 1 dairelerde 2 adet, 2 + 1 dairelerde 1 adet banyo vardır. Bununla birlikte, 2 + 1 dairelerde kartonpiyer, seramik zemin, laminant zemin ve yalıtımlı ısıcam bulunmazken, 3 + 1 dairelerde bunların tamamı mevcuttur. Bu dairelerde görüntülü diyafon sistemi, balkon, çelik dış kapı ve yeterli barbekü alanı bulunmaktadır. Ayrıca bu konutların ısıtılması, doğalgaz aracılığıyla gerçekleşmektedir. Bununla birlikte bina girişleri, engelli sakinler için uyumlu olarak tasarlanmıştır. Dolayısıyla giriş bölümünde, engelli bina sakinleri için tasarlanmış olan rampalı zemin vardır.

Adından anlaşılabildiği gibi vadi manzarasına sahip olan Vadi Serdivan konutları başka özelliklere de sahiptir. Örneğin dairelerin her biri için ayrılmış olan depolardan söz edilebilir. Bunlar sayesinde, fazla eşyaların saklanması daha kolay hale gelmektedir. Ayrıca yer altı otoparkı da bina sakinlerinin taşıt güvenliği açısından çok önemli bir detaydır.

Vadi Serdivan konutları nerede yer alıyor?

Başaranlar Yapı şirketine ait olan bu proje, Sakarya’nın Serdivan ilçesinde olan Kemalpaşa Mahallesi’ndedir. En yakınında ise Kelebek Vadisi konutları vardır. Bu konum ile ilçe merkezi arasında 5 dakikalık bir mesafe bulunur. Ayrıca Adatıp Hastanesi ve Serdivan AVM de proje alanına yakındır.

Vadi Serdivan satılık daire fiyatları ne kadardır?

Vadi Serdivan satılık daire fiyatları şu değerlerden başlamaktadır:

  • 2 + 1 daireler: 375.000 TL
  • 3 + 1 daireler: 520.000 TL

Bununla beraber, daha detaylı bilgi almak isteyenler 0264 279 5071 numarasını arayabilir. Sakarya’daki diğer bazı konut projeleri ise şöyledir:

Exit mobile version