Kategoriler
Proje Haberleri

Vadi Seyir Sitesi Gaziantep satışları başladı

Vadi Seyir Sitesi Gaziantep projesi modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje İkra Yüksel İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2,5 artı 1 kat bahçeli daireler ile ticari alanlar bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2,5 artı 1 kat bahçeli daireler ile ticari alanlar bulunmaktadır. Satışa sunulan 2,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 127 metrekare olmaktadır. Sitede araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca asansör, hidrofor ve jeneratör gibi birçok özelliğe sahiptir. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Konutlarda asma tavan uygulaması yapılmaktadır. Üstelik konutlarda cam balkonlar yer almaktadır. Lake boya mutfak ve vestiyer bulunmaktadır. Dairelerde 2 adet banyo bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin uygulaması yapılmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, rampa ve tuvalet mevcuttur.

Vadi Seyir Sitesi Gaziantep konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Gaziantep’in Şahinbey İlçesi Geylani Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, göl, park ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Metro ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.
Vadi Seyir Sitesi Gaziantep projesinde temelden satışlar başlamıştır. Fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 2,5 artı 1 dairelerin fiyatı 670.000 TL ile 750.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (850) 279 85 27 veya 0 (507) 466 60 80 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version