Kategoriler
Proje Haberleri

Vadi Tepe Konakları Tekirdağ – Süleymanpaşa’da satışa çıktı!

Vadi Tepe Konakları Tekirdağ ilinde, Aslanlar İnşaat tarafından gerçekleştirilen bir projedir. Site alanında tam 11 adet müstakil villa bulunmaktadır. Bu tripleks villaların hepsi fiber internet bağlantısına, küvete, ankastre mutfak setine ve doğalgaz altyapısına sahiptir. Ayrıca villaların temeli oldukça sağlamdır. Yapı malzemeleri ise son derece kalitelidir. Brüt büyüklüğü yaklaşık 240 metrekare, net büyüklüğü ise yaklaşık 212 metrekare olan konutların hepsinde 3 banyo vardır. Ayrıca oda sayıları 5 + 1’dir.

Profesyonel peyzaj tasarımı dolayısıyla site alanı oldukça kullanışlıdır. Sitede kapalı otopark, açık otopark, yürüyüş alanları ve açık yüzme havuzu mevcuttur. Bununla birlikte site konumu oldukça güzeldir. Böylece şehrin pek çok yerine kısa sürede ulaşım mümkün olmaktadır. Ayrıca proje konumunun güvenli bir bölgede olması da dikkat çekmektedir.

Proje alanı nerededir?

Aslanlar İnşaat kalitesi ile hayata geçen bu proje, Süleymanpaşa ilçesinin Hürriyet Mahallesi’ndeki Çandarlızade İbrahim Paşa Caddesi’ndedir. Bu konum, Marmara kıyısına oldukça yakındır. Şehir merkezinden geçen Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Türkiye Odalar – Borsalar Birliği Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi, Selimiye Camii, Özel Avrupa Göz Hastanesi ve pek çok yeşil alan çok kısa mesafededir. Dolayısıyla Vadi Tepe Konakları iyi bir konumdadır.

Vadi Tepe Konakları Tekirdağ projesinde satılık villa fiyatları ne kadar olmaktadır?

Satışa çıkmış olan villa seçenekleri krediye uygundur. Villaların her biri yaklaşık olarak 1 milyon 800 bin TL’den başlayan fiyatlara sahiptir. Bununla birlikte villalar için takas yöntemi kullanıma açık olmamaktadır. Vadi Tepe Konakları Tekirdağ satılık villa türlerinin konforlu ve yaşanabilir olduğu projelerdendir. Dolayısıyla bu proje ile ilgilenenler 0 532 314 02 93 numarasına ulaşarak detaylı bilgi alabilir.

En güncel konut projelerini incelemek için BURAYA tıklayınız.