Kategoriler
Proje Haberleri

Vadi Yeşiltepe Konutları satışları devam ediyor

Vadi Yeşiltepe Konutları projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Ankara Mamak’ta bulunan proje Kurtarslan İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Sitede 2 bloktan oluşan 6 katlı daireler bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 2 bloktan oluşan 6 katlı daireler bulunmaktadır. Bu daireler 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 160 metrekaredir. 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 190 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Site içerisinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, spor alanı, geniş yeşil alan, aktivite ve sohbet alanları bulunmaktadır. Konutlarda yangın alarmı ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. 2 adet banyosu olan konutlarda duşakabin mevcuttur. Ayrıca banyolar Hilton banyo özelliklidir. Konutların yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Ankastre mutfak, set üstü ocak, gömme dolap ve vestiyer gibi birçok özellik yer almaktadır. Ayrıca konutlarda kullanılan tüm malzemeler ve markalar birinci sınıf kalite içermektedir. 

Vadi Yeşiltepe Konutları konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Mamak İlçesi Kazım Orbay Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yer almaktadır. Ulaşım konusunda anayol ve caddeye yakın konumdadır. Ayrıca toplu taşıma araçlarından tren, dolmuş ve otobüs kullanabilirsiniz.

Vadi Yeşiltepe Konutları fiyatları ne kadardır?

Vadi Yeşiltepe Konutları projesinde fiyatlar konut tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişmektedir. Projede bulunan, brüt 160 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 710.000 TL ile 805.000 TL arasındadır. Brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı ise 665.000 TL ile 840.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca bu konutlarda sınırsız kredi kullanma imkanı bulunmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 508 50 45 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version