Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Vadikent Ankara’da indirim kampanyası

Komyapı tarafından Ankara’nın Keçiören İlçesi’nde hayata geçirilen Vadikent Ankara projesinde kalan son daireler için 30 Kasım’a kadar geçerli olacak yeni bir kampanya başlatıldı.

3+1 ve 4+1 olmak üzere iki farklı tip daire seçeneğinin sunulduğu Vadikent Keçiören projesinde toplam 570 adet daire bulunuyor. Toplam 4 konut bloğundan meydana gelen Vadikent Ankara projesinde açık otopark, süs havuzu, güvenlik, basketbol ve voleybol sahası, çocuk oyun alanları, çocuk kulübü, fitness center, kafe, sauna, Fin hamamı, yürüyüş parkuru gibi alanlar bulunuyor.

Projenin ilk etabının 70 adet dairelik Vadikent Konutları ile başladığını belirten Mensuri Seher “Vadikent projemize yatırımımızı tamamladığımızda ortaya harika bir proje çıktı” dedi.

Enflasyon ile Topyekün Mücadele Programı’na Komyapı da destek vererek yeni bir kampanyaya imza attı. Firma hayata geçirdiği Vadikent Evleri projesinde yer alan son daireler için enflasyonla mücadele kapsamında halihazırda devam etmekte olan kampanyaya ilave olarak 30 Kasım 2018 tarihine kadar devam edecek olan yüzde 25 indirim kampanyası başlattı.

Tel: 444 3 968