Kategoriler
Proje Haberleri

Vadikent Konutları Bartın satışları devam ediyor

Vadikent Konutları Bartın projesi, geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Bartın Merkez’de bulunan proje Kalaycıoğulları İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde bulunan proje, 88 adet süper lüks konuttan oluşmaktadır. Bu konutlar 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, 88 adet süper lüks konuttan oluşmaktadır. Bu konutlar 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 105 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 132 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Bunun yanı sıra sauna, fitness salonu, peyzaj alanı ve çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Asansör, jeneratör, görüntülü diafon sistemi ve yüz tanıma & parmak izi okuyucu gibi birçok özellik yer almaktadır. Ayrıca güneş enerji sistemi mevcuttur. Konutlarda yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin uygulanmaktadır. Engelli bireylere uygun asansör mevcuttur.

Vadikent Konutları Bartın konumu ve fiyatları hakkında

Vadikent Konutları Bartın projesi, Bartın İli, Merkez İlçesi, Orduyeri Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu lüks konutlar şehir merkezine yakın olup doğa ve park & yeşil alan manzaralıdır. Civarda alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market ve park bulunmaktadır. Ayrıca toplu taşıma aracı olarak dolmuş kullanabilirsiniz.

Söz konusu projedeki konutların fiyatları konut tipine ve bulunduğu kata göre değişmektedir. Projede bulunan, brüt 105 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 495 bin TL’den başlamaktadır. 2+1 tip dairelerin fiyatları 525 bin TL’ye kadar yükselmektedir. Brüt 132 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı ise 595 bin TL’den başlamaktadır. 3+1 tip dairelerin fiyatları 675 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (378) 227 35 50 veya 0 (531) 340 34 75 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…