Kategoriler
Proje Haberleri

Vadişehir Panorama Evleri satışa sunuldu

As Barış İnşaat firması tarafından Eskişehir İli, Odunpazarı İlçesi, Vadişehir Mahallesi’nde hayata geçirilen Vadişehir Panorama Evleri projesinde daire satışlarına başlandı. Projede daire tipleri neler? Daire fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Pınarbaşı Sokak üzerinde yer alan arsa parseli üzerinde yer alan projedeki 4 konut bloğundan toplam 32 adet konut bulunuyor. Birazda projenin özelliklerinden bahsedelim.

Proje özellikleri neler?

4 konut blok ve 32 konutun yer aldığı Odunpazarı konut projesindeki dairelerin tamamı 3+1 tip dairelerden oluşuyor. Konut projesinde mevcut olan 3+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 153 metrekare büyüklüğündedir.

Projede güvenlik, asansörlü konut blokları, ebeveyn banyosu, çamaşır odası ve özel otopark yer alıyor. Bunların dışında ayrıca kamera sistemi, ses yalıtımı, ısı yalıtımı, çocuk oyun parkı gibi alanlar da yer alıyor.

Projede daire özellikleri neler?

Dairelerde ise akıllı ev sistemi, ankastre fırın, hilton lavabo, duşakabin, giyinme odası, intercom sistemi mevcuttur. Dairlerde bu özelliklerin dışında ebeveyn banyosu, fiber internet, görüntülü diafon, ankastre mutfak, set üstü ocak gibi özellikler de mevcuttur.

Proje Pınarbaşı Sokak ve Ender Sokak üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projede bodrum kat + zemin kat + 4 normal katlı 4 konut bloğundan meydana geliyor. Projedeki konut bloklarının bodrum katında  kapalı otopark alanı mevcuttur.

Vadişehir Panorama Evleri fiyatları ne kadar?

Vadişehir Panorama Evleri projesinde yer alan 3+1 tip daireler brüt 153 metrekare büyüklüğe sahip. 3+1 tip daireler 800 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları, dairenin bulunduğu kata ve cephesine göre değişiklik göstermektedir.

Proje nerede yer alıyor?

Proje Toki Şehit İsmail Tetik Anadolu Lisesi’ne yürüme mesafesinde yer alıyor. İnşaat Vadişehir Mahallesi, Pınarbaşı Sokak, Odunpazarı / Eskişehir adresinde yer alıyor.

Detaylı bilgi almak için projenin web sitesini ziyaret edebilir veya 0532 763 22 66 iletişim numarasından firmaya ulaşabilirsiniz.

Proje Künyesi

Proje adresi: Vadişehir Mahallesi, Pınarbaşı Sokak, Odunpazarı / Eskişehir
Konut tipi : Daire
Konut tipleri : 3+1
Daire büyüklükleri : 153 metrekare
Ev sayısı : 32
Fiyat aralığı : 800.000 TL
Teslim tarihi: –
Tel: 0532 763 22 66

Diğer proje haberleri için tıklayınız

Exit mobile version