Kategoriler
Proje Haberleri

VadiŞehir Yalova Projesinde Lansman Fırsatlar

Yalova Çiftlikköy konut projesi  Metropol İnşaat ve Çetinler İnşaat Firması ortaklığı ile hayata geçirilmektedir. Konut projesi Yalova İli, Çiftlikköy İlçesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daireler lansmana özel fiyatlarla satışları devam etmektedir. Aynı zamanda daireler, konut kredisine uygundur. VadiŞehir Yalova konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Dairelerin büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları ne kadar? Gibi bütün sorulara haberimizin devamında yanıt bulabilirsiniz.

Proje Özellikleri Nelerdir?

Konut projesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi yenilikçi mimari ve modern yaşam tarzı ile dikkat çekmektedir. Toplam 2 etaptan oluşan proje, 14 konut bloğundan oluşmaktadır. Bu konut bloklarında da toplam 638 daire yer almaktadır. Aynı zamanda dairelerin dışında 4 bin metrekarelik ticari alan ve sosyal tesisler bulunmaktadır.

Konut projesi, doğa ile iç içe bir siteden oluşmaktadır. Site içerisinde cafe ve restoran, açık&kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, kreş gibi sosyal olanaklar bulunmaktadır. Aynı zamanda hamam ve spa, futbol, basketbol, voleybol ve tenis sahaları gibi alanlar da mevcuttur. Bunların yanı sıra 7/24 güvenlik hizmeti, her daireye özel yeşil alan yer almaktadır.

Vadişehir Yalova konut projesinde altı tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler, 1+1, 2+1, 3+1 normal, 4+1, 5+1, 6+1 teras dubleks tip dairelerden oluşmaktadır. 1+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 81 metrekare ile 85 metrekare arasında değişmektedir. Aynı zamanda 3+1 tip dairelerin büyüklükleri ise brüt 166 metrekare ile 205 metrekare arasında değişmektedir.

Vadişehir Yalova Daire Fiyatları Ne Kadar?

Yalova konut projesinde yer alan dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda bulunduğu kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden daireler 395 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Büyüklükleri brüt 81 metrekare ile 85 metrekare arasında değişen 1+1 tip dairelerin fiyatları 395 bin TL ile 399 bin TL arasında değişmektedir.

Brüt 166 metrekare alana sahip olan 2+1 tip daireler 699 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 190 metrekare ile 198 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 720 bin TL ile 740 bin TL arasında değişmektedir.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje, komşu konumdaki Bahçeşehir Kolejine yürüyerek 2 dakikalık mesafededir. Şehir merkezine 5 dakika uzaklıkta olan proje, Şehirlerarası Otobüs Terminaline de 5 dakikalık uzaklıktadır. Aynı zamanda pek çok ulaşım noktasına da oldukça yakın bir konumda yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0533 296 39 77 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…