Kategoriler
Emlak Haberleri

Vadistanbul AVM’ye bir ödül daha

HERMES’ten 9 ödülle birden dönen Vadistanbul AVM açılışından bu güne geçen kısa bir sürede dünya çapındaki ödül koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. Dünyanın en prestijli ödüllerinden sayılan RLI Ödülleri’nde ülkemizi başarıyla temsil eden Vadistanbul AVM, 2018 Uluslararası Perakende ve Eğlence Destinasyonu Kategorisi’nde “Highly Commended” ödülüne layık görüldü.

RLI (Retail and Leisure International) tarafından düzenlenen 2018 yılı RLI Global Awards ödülleri sahiplerini buldu. Alışveriş merkezleri ile perakende ve eğlence dünyasındaki en iyi projeleri ödüllendiren organizasyon bu yıl “Highly Commended” (Yüksek Derecede Tavsiye Edilir) ödülüne Vadistanbul AVM’yi layık gördü.

Geçen hafta Londra’da düzenlenen törenle aynı kategoride yarıştığı İngiltere ve Çin gibi güçlü rakiplerinden sıyrılan Vadistanbul AVM adına ödül Oğuzhan Çetinsaya’ya takdim edildi.

RLI ödülü ile uluslararası çaptaki ödül sayısını 10’a çıkaran Vadistanbul projesi Artaş Grup, Evyap ve İnvest Grup tarafından İstanbul, Ayazağa’da hayata geçirildi.