Kategoriler
Emlak Haberleri

Vakıf Katılım konut kredisi faiz indirimi

Konut kredisi faiz oranlarında indirim yapan bankalara bir yenisi daha eklendi. İnşaat sektörünü canlandırması düşünülen faiz indirimlerine devam ediliyor.

Daha önceden Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve İş Bankası faiz oranlarını yüzde 0.98 oranına düşürdüklerini duyurmuşlardı. Şimdi de Vakıf Katılım 120 aya varan vade ve yüzde 0.98 faiz oranı ile konut kredisi kullandıracağını duyurdu.

Kampanya kapsamında Vakıf Katılım, kendisi ile aktif (kredili) olarak çalışmakta olan inşaat sektörü firmalarından satın alınacak dairelerde sınırlı olmak üzere aylık yüzde 0,98 faiz oranı ve 120 aya varan vade seçenekleri ile, 500.000 TL’ye kadar varan tutarlarda konut kredisi kullanma imkanı sunulacak.

Vakıf Katılım gerek uygun maliyetlerle konut sahibi olmak isteyenlere destek vermek gerekse konut stoğunu azaltarak ülke ekonomisine katkı sağlamak için banka müşterisi olan veya banka ile aktif (kredili) olarak çalışan konut inşa eden firmalarından alınacak evler için konut finansmanı kar oranını yüzde 0.98 seviyesine çekti. Yapılan kampanyada konut finansmanı kar oranını aylık yüzde 1,78 olarak belirlendi. Banka ile çalışan inşaat firmaları da kampanya kapsamında maliyetin bir kısmını üstlenmesiyle müşterilere yüzde 0,98 olarak yansıtılacak.

Konut Kredisi başvurusu için tıklayınız….

Konut Kredisi Hesaplama Aracı için tıklayınız….

Konut Kredisi faiz oranları için tıklayınız…

Bazı bankaların konut kredisi hesaplama araçları

Halkbank Kredi Hesaplama ekranı için tıklayınız…

Vakıfbank Kredi Hesaplama ekranı için tıklayınız…