Kategoriler
Emlak Haberleri

Vakıfbank anlaşmalı konut projeleri 0.79 faizle ev fırsatı!

Vakıfbank, Türkiye genelinde anlaşma yaptığı firmalardan daire sahibi olmak isteyenlere Vakıfbank anlaşmalı konut projeleri kapsamında yüzde 0.79 faiz oranı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Vakıfbank, Türkiye ekonomisinin lokomotifi konumunda yer alan inşaat sektörüne destek vermeye devam ediyor. Banka bugüne kadar inşaat sektörüne sunduğu çözüm önerilerine bir yenisini daha ekliyor. Banka hem konut üreticisi firmaların hem de bireysel müşterilerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte yeni bir ödeme planı başlattı.

Ödeme planı nasıl?

Bu ödeme planı kapsamında Vakıfbank ile anlaşmalı konut üreticilerinden konut satın alacak vatandaşlara aylık yüzde 0,79 faiz oranı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Bu ödeme planında 180 aya kadar varan vade seçenekleri ile konut kredisi kullanma imkanı sunuluyor.

Vakıfbank bir çok şehirde bir çok inşaat firması ile anlaşma yaparak vatandaşa daha uygun faizle kredi kullanarak daire sahibi olma imkanı sunuyor. Bankanın anlaşmaya vardığı firmaların listesine ulaşmak için Vakıfbank’ın web sitesinden Vakıfbank anlaşmalı konut projeleri için bankanın web sitesinde üzerinden ulaşabilirsiniz. Vakıfbank web sitesi üzerinden proje adı, il, firma ünvanı, ilgili şube seçeneklerine göre arama yaparak anlaşma yapılan firma yada konut projelerine ulaşabiliyorsunuz.

Listede hangi projeler var?

Anlaşmalı firmaların projeleri arasında Ankara’dan Mia Vita Beytepe, Çağ Life, Ozan Life, Başkent Emlak Konutları, Koordinat Çayyolu, Merkez Ankara gibi önemli projeler yer alıyor. İstanbul’da ise Ağaoğlu Çekmeköy Park, Serenity Cadde, Nuva Dragos, Ömür İstanbul, Ağaoğlu Maslak 1453, Avpupark, Bulvar İstanbul, Büyükyalı İstanbul, İstmarina, Nidapark Küçükyalı, Validebağ Konakları gibi bir çok önemli projeler yer almaktadır.