Kategoriler
Konut Kredisi

Vakıfbank Sarı Panjur Kampanyası

Bankaların faiz oranlarının yükseldiği son günlerde ev satın almak isteyen kişiler hüsrana uğruyor. Ev almak isteyen kişiler son çareyi konut kredisi kampanyalarında arıyor. Vakıfbank, en uygun konut kredisi veren banka olarak öne çıkmayı başarıyor. Banka Sarı Panjur konut kredisi ismini verdiği projesinde herkesi ev sahibi yapmayı hedefliyor. OYAK üyesi ve TSK personeline özel olarak ,120 aya kadar vadeli konut kredisinde 6 aya kadar ertelemeli desteği de veriliyor. Kredi başvuruları banka üzerinden kabul edilmektedir.

Vakıfbank’tan Sarı Panjur Kampanyası ile Kentsel Dönüşüme Tam Destek! 

Sarı panjur projesinin bir kolu da kentsel dönüşüme destek veriyor. Kentsel dönüşüm ev kredisi kampanyası sayesinde 0,96 faiz oranıyla ev sahibi olmanız mümkün. Konutları kentsel dönüşüme giren kişiler de bu imkanlardan yararlanabiliyor. Bunun dışında  evini kentsel dönüm projesine vermek isteyenler için Vakıfbank 120 aya kadar vade desteği veriyor. Projede A sınıf verimlilik sunan bölgelere yüzde 0,96 faiz oranı ile destek veriliyor. B sınıf verimlilik sunan bölgelere ise yüzde 1,00 faiz oranı ile kampanya dahilinde destek veriyor. Ayrıca Vakıfbank,  standart verimlilik Kentsel dönüşüm kredisiyle yüzde 1,04 Faiz oranı ile kampanya dahilinde hizmet sunma kararı aldı.

Konutlarını yeniden inşa etmek  isteyen mülk sahiplerine de hak veriliyor. Riskli bulunan binalarda minimum 1 yıl oturan kiracı veya sınırlı hak sahipleri de projeden faydalanabiliyor. Uzmanların riskli bina olarak belirlediği binaların sahipleri de sarı panjur projesinden yararlanabilir. Ayrıca kendi binası dışında ev sahibi olmak isteyen vatandaşların da bu projeden yararlanma hakkı vardır.

Vakıfbank Kredi başvurusunu nereden yapabiliriz?

Vakıfbank Sarı Panjur projesinde başvurular banka tarafından kabul edilmektedir. 10 aya kadar vadeli 100.000 Türk lirasının aylık konut kredisi taksit tutarı, 1.680,12 Türk lirası olarak belirlenmiştir. Ayrıca Sarı Panjur projesi başvurusunda bulunmak için herhangi bir Vakıfbank şubesine gidebilirsiniz.  Bunun yanı sıra,  sarı panjur konut kredisine SMS yoluyla başvuruda bulunmak için telefonunuzu da kullanma imkanınız var. Aralarda birer boşluk bırakarak KONUT, T.C kimlik no yazabilirsiniz. Sonrasında aylık gelirinizi de yazarak 5724’e kısa mesaj iletebilirsiniz.

Konut kredisi kullanımında yüzde 35’lik artış! Haberin devamı için tıklayınız

 

 

Exit mobile version