Kategoriler
Emlak Haberleri

Vakıfbank’tan 0.79 faizle konut kredisi

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için konut kredileri büyük avantaj sağlıyor. Konut sahibi olurken söz konusu olan kredileri kullanacak olanlar için en uygun kredi oranlarından birisini de Vakıfbank sunuyor.

Anlaşmalı projeler için Vakıfbank’ın sunduğu faiz oranı 0.79’a kadar düşmüş durumda.

Hangi şehirlerde 0,79 faiz oranı mevcut?

Bazı şehirlerde sadece birkaç adet anlaşmalı proje bulunuyor. Buna ek olarak bazı şehirlerde ise daha fazla anlaşmalı proje yer alıyor. Vakıfbank’ın 0.79 faiz oranı ile konut kredisi alabileceğiniz projelerin bulunduğu şehirler ise şu şekilde: Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çorlu, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hatay, Iğdır, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kilis, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Tekirdağ, Uşak, Yalova, Yozgat, Zonguldak.

Söz konusu olan kampanyadan 120 ay vadelendirme ile 100 bin TL olarak konut kredisi kullanacak olan konut alıcısı vatandaşlar faydalanabilecek. Toplamda 10 yıllık vadelendirmede alıcılar 950 TL ekspertiz ücretine ek olarak kredi tutarı üzerinden de yüzde 0,5 oranında tahsis ücreti verecekler.