Kategoriler
Emlak Haberleri

Vakıfbank’tan İmar Barışı’na özel kredi

31 Aralık 2017 tarihinden önceki ruhsatsız veya ruhsat eklerine aykırı yapılmış kırsal ve kentsel alanlardaki tüm yapıları kapsayan İmar Barışı için başvuru süreci başladı.

Yaklaşık 13 milyon konutun imar ve iskan sorununu çözmesi hedeflenen düzenlemeye Vakıfbank özel kredi çıkararak destek veriyor.

İmar Barışı’na özel kredi çıkararak bir ilke imza atan VakıfBank, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın başlattığı İmar Barışı sürecinde ruhsatsız yapılarına yasallık kazandırmak isteyenlerin nakit ihtiyaçlarını karşılayacak.

İmar Barışı Kredisi‘yle nakte ihtiyacı olanların ihtiyaçlarını karşılayan VakıfBank, bu kapsamda kampanya başlatan ilk banka oldu.

Krediden kimler yararlanabilecek?

VakıfBank şubelerinden ve 20 bin TL’ye kadar kullanılabilecek İmar Barışı Kredisi‘nden kamu veya özel sektörde bir işverene bağlı ve ücret karşılığında çalışan kişiler, emekliler, diplomalı meslek sahipleri vb. bireysel nitelikli müşteriler yararlanabilecek.

İmar Barışı Kredisi faiz oranları ne kadar?

Vakıfbank’ın başlatmış olduğu İmar Barışı Kredisi’nde aylık yüzde 1.72 faiz oranı ile kredi kullanma imkanı bulunuyor. İmar Barışı Kredi’ni 48 aya varan vadelerde kullanmak mümkün.

“Vakıfbank’tan İmar Barışı’na özel kredi” için bir yanıt

bu imar barışında suyum var elektiriğim var doğalgazım var arsa tapum var ama imarsız alan olduğundan dolayı kat tapumuz yak. bize faydası ne olacak anlatırmısınız

Yorumlar kapatıldı.