Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Vali Konakları 2 daire ve dubleks konut tipleri

Daire, villa ve dükkânları içeren Vali Konakları 2 projesi, 125 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Döşemealtı ilçesine kurulan projede, evcil hayvanlar için yaşam alanları da bulunuyor. Akıllı ev sistemlerinin dairelerine eşlik ettiği proje, açık ve kapalı yüzme havuzu da yer alıyor.

Bünyesinde 30 adet sosyal tesise, koşu yoluna ve bisiklet yoluna yer verilen proje, Antalya’nın merkezine göre yaklaşık 6 derece daha serin bir konumda bulunuyor. Ayrıca, çok amaçlı spor alanları, alışveriş alanları ve benzer sosyal alanlar, projeyle birlikte inşa ediliyor.

Nem oranının şehir merkezine görece daha az olduğu konumda, kişi başına düşen yeşil alan oranı, daha yüksek seviyede.

Antalya’nın merkezine ve deniz kenarına araçla 15 dakikada ulaşılabilen proje alanından, havaalanına 20 dakikada, Akdeniz Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine 10 dakikada, Akdeniz Üniversitesine 3 dakikada gidilebiliyor. Projenin 2021 yılının ağustos ayında teslim edilmesi bekleniyor.

Vali Konakları 2 daire seçenekleri

Antalya’ya inşa edilen projedeki daireler, klimanın yanı sıra davlumbaz, bulaşık makinesi, fırın, ocak ve mikrodalga fırından oluşan ankastre eşya setiyle teslim edilecek.

Projedeki iki odalı ve bir salonlu daire tiplerinden orta katta bulunanlar 105 metrekare büyüklüğünde inşa edilirken bahçe katlı iki odalı ve bir salonlu daire tipleri 101 metrekare büyüklüğü ile 105 metrekare büyüklüğündeki seçeneklerle tamamlanıyor.

İki odalı ve bir salonlu daire tiplerinin bahçe alanı ise 47 metrekare büyüklüğü ile 52 m metrekare büyüklüğü arasında değişiyor.

Altınkale Mahallesi’ne inşa edilen projedeki üç odalı ve bir salonlu konut tiplerinin orta katta yer alanları 208 metrekare büyüklüğünde, bahçe katında yer alanları 226 metrekare büyüklüğünde yükseliyor. Bu daire tiplerinin bahçe alanları 83 metrekare ile 105 metrekare arasında değişiyor.

Projedeki çatı dubleksler

Projedeki dubleks tipi konutlar, şömine ve jakuzisiyle teslim edilecek. Şömine ve jakuziler, çatı dubleks tipindeki konutlarda bulunmayacak. Vali Konakları 2 projesindeki dört odalı ve bir salonlu çatı dubleksi tipindeki evler 253 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor.

Projedeki beş odalı ve bir salonlu dubleks tipindeki konutlar, orta katta 200 metrekare büyüklüğünde; beş odalı ve bir salonlu bahçe katında yer alan çatı dubleksi tipindeki konutlar, 329 metrekare büyüklüğünde yükseliyor.

Proje nerede inşa ediliyor?

Adres: Altınkale Mahallesi, Osman Gazi Caddesi, Vali Konakları 2 Sitesi, Döşemealtı/Antalya

Telefon: 0242 443 31 26 – 27

Telefon: +90 531 261 50 52