Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Vali Konakları 2 villa seçenekleri

Çalışmalarına kooperatif tarafından başlatılan Vali Konakları 2 projesi, Döşemealtı ilçesinde yükseliyor. Antalya’nın merkezine yakın bir konumda inşa edilen projei 125 dönümlük arsa alanında bulunuyor. İçerisine evcil hayvanlara özel yaşam alanlarının da dâhil edildiği projede, çok amaçlı spor alanları, alışveriş alanları ve benzer sosyal alanları bulunuyor.

Antalya’nın merkezine göre yaklaşık 6 derece daha serin ve yeşil alanların daha fazla olduğu bir konumda inşa edilen projedeki daire, dubleks ve villalarda akıllı ev sistemi bulunuyor. Ağustos 2021 döneminde teslim edilmesi planlanan projedeki konutlarda imanın yanı sıra davlumbaz, bulaşık makinesi, fırın, ocak ve mikrodalga fırın yer alıyor.

Vali Konakları 2 ikiz villalar

Projedeki tüm villalara iki adet otopark eşlik ediyor.

Antalya’nın merkezine ve deniz kenarına 15’er dakikalık araç mesafesinde bulunan projedeki ikiz villalar, net 317 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor. İkiz villa tiplerinin bahçe alanları 155 metrekare büyüklüğü ile 277 metrekare büyüklüğü arasında değişiyor.

Projedeki müstakil villalar

Akdeniz Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine 3 dakikalık mesafede bulunan Vali Konakları 2 projesindeki müstakil tipinde inşa edilen tek katlı villar, 700 metrekare büyüklüğündeki arsa alanına kuruluyor.

Bu tiplerin büyüklüğü, net 283 metrekare. Bu konut tiplerinin bahçe kullanım alanı 260 metrekare büyüklüğü ile 290 metrekare büyüklüğü arasında.

Kafeterya, restoran gibi alanların yer aldığı projedeki müstakil dubleks tipindeki villalar net 387 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor. Bu konut tiplerinin de bahçe alanı 260 metrekare büyüklüğü ile 290 metrekare büyüklüğü arasında değişiyor.

Vali Konakları 2 havuzlu villalar

Açık ve kapalı yüzme havuzunun da kurulduğu projedeki kendine özel havuzu bulunan müstakil dubleks tipindeki villalar da net 387 metrekare büyüklük alanına sahip durumda.

Projedeki tek kata sahip havuzlu müstakil tipi villalar net 500 metrekare büyüklüğünde kuruluyor. Bu konut tiplerin bahçe alanları 405 metrekare büyüklüğü ile 600 metrekare büyüklüğü arasında değişiyor.

Vali Konakları 2 adres

Adres: Altınkale Mahallesi, Osman Gazi Caddesi, Vali Konakları 2 Sitesi, Döşemealtı/Antalya

Telefon: 0242 443 31 26 – 27

Telefon: +90 531 261 50 52