Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Validebağ Konakları yüzde 5 peşinatla satışta

Validebağ Konakları, Seçkin semt Altunizade’de alıcılarına yeni bir yaşam vaadi ile yola çıkmıştır. Hayallerin gerçeğe dönüştürüldüğü konut projesi şimdilerde Emlak Konut GYO güvencesi altında gerçekleştirilen konut kampanyasında yer alıyor.

Validebağ Konakları proje özellikleri

İstanbul Üsküdar üzerinde hayat bulan lüks yerleşim yeri, estetik yönden insani zevkleri geliştirmektedir. Validebağ Konakları, DAP Yapı İnşaat tarafından gerçekleştirilmiş ve 38 metrekarelik arsa üzerinde yükselmiştir. 12 blok üzerinden tasarlanan konut projesi toplamda 319 daireyi bünyesine kattı. Ayrıca 48 mağazanın bulunduğu site alanında hiçbir hizmetten geri kalmıyor; arzuya göre iş yerinizi evinizin yakınına taşıyorsunuz. 1 milyar 100 milyon TL yatırım bedeline sahip proje, alıcısına kazandırmaya devam edecek. 5 katlı binaların 319 konaktan oluştuğu ve daire tipleri arasında sizleri 1+0 ile 6+1’e varan seçenekler beklediği bilinmektedir.

Daireler boyut bakımından 70 metrekareden başlayarak, 650 metrekareye kadar yükseliyor. Boğaz ve Kız Kulesi’ne yürüme mesafesinde olan konutlarınız, köprü ve Avrasya Tüneli’ne komşu mesafede bulunacak. Az katlı mimarisiyle diğerlerinden kolayca sıyrılan konaklar, dükkan alanları için 46 ila 1.543 metrekare ayırmıştır. Stüdyo dairelerin tamamının satışı gerçekleştirilirken, bölge üzerindeki diğer daire seçenekleri satış işlemini sürdürüyor.

Projede yer alan sosyal donatılar

Validebağ Konakları, lüks yapısı ve gelişmiş seçenekleriyle birinci sınıf konut projesi olma özelliğini taşımaktadır. Site içerisinde çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi sizleri bekliyor. Ayrıca yeşil peyzaj alanlarına yoğunluk verilmiş ve ailelerin yaşam güvenliğine karşı tehdit oluşturabilecek her türlü yabancıya kapılarını kapatmıştır. Güvenlik hizmetlerinin yoğunluk kazandığı alan içerisinde kameralı güvenlik sistemi aktif bir şekilde 7/24 aralıksız çalışıyor. Kapalı otopark bulunan iç mekanda araçlarınız uğruna sokak sokak gezmek zorunda kalmayacaksınız.

Deniz ve İstanbul boğazı manzarasıyla diğer projelerin önüne geçmeyi başaran Validebağ Konakları; bina iç özelliğini su deposu, hidrofor, jeneratör ve asansör ile tamamlamıştır. Konut içlerinde birinci sınıf ankastre beyaz eşyalar anahtar teslimiyle sizlerin olurken, ev hanesi arasında kendinizi özel hissedeceğiniz ebeveyn banyosu ve giyinme odası projeye dahil edilmiştir. Balkon seçeneklerinin yer aldığı projede, merkezi ısıtma sistemi kullanılıyor.

Projede aktif kampanya seçenekleri

Validebağ Konakları üzerinde yüzde 61 satış gerçekleştirilmiştir. “Elit yaşam” ile huzurun birleştirildiği bölge, kendine özgü doğası ve planlı yerleşim alanıyla öne çıkıyor. 250 metrekareye varan özel bahçelere sahip dubleks daireler yeşille buluşurken, bu ayrıcalıklardan yararlanmak isteyenlere özel kampanyalar sunulmaktadır. Bunlardan yakın zamanda aktif olarak duyurulan Emlak Konut GYO konut projeleri kamu bankalarının başlatmış olduğu kampanyada yer aldı. Buna göre, satış bedellerinin yüzde 10 indirime girdiği projelerden ev sahibi olmak isteyen kişiler yüzde 5 ön peşinata tabi tutuluyor.

Detaylı bilgi için: 444 9 327