Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Validebağ Konakları’nda indirim kampanyası

DAP Yapı ve Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen Validebağ Konakları projesindeki konutlara yüzde 10 KDV indirimine ek olarak bir yüzde 10’luk indirim daha uygulanıyor. “%10 + %10 fırsat” kampanyası bu yılın son günü sona erecek.

Kampanyayı yorumlayan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Doğru konumda doğru fiyatla konuta ulaşım için bugüne kadar hep ilkleri gerçekleştiren DAP Yapı olarak şimdi de yılın son fırsatını devreye aldık. Böylece sektörün yeni bir heyecana ihtiyaç duyduğu bugünlerde DAP Yapı olarak Validebağ Konakları’nda alım fırsatını zirveye taşıdık.” diye konuştu.

Koşuyolu’nda inşa edilen projenin önümüzdeki yılın şubat ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Kampanya ne kadar kazandırıyor?

Kampanya dâhilinde konut alımlarında, örneğin, 2 milyon liralık bir ev için 352 bin 542 lira daha az para ödeniyor. Kampanya 31 Aralık 2019 tarihinde sona erecek.

Validebağ Konakları projesindeki 12 blokta 319 adet konut ve 47 adet dükkân bulunuyor. 38 bin metrekare genişliğindeki arsa alanına inşa edilen projede 1+1 tipindeki konulardan 6+1 konut tiplerine kadar seçenekler sunulurken konutların genişliği 70 metrekare ile 650 metrekare arasında değişiyor.  

Boğaz manzarasını gören projedeki konutların bahçe alanları bulunuyor. 

Validebağ Konakları‘nda sosyal donatılar

Validebağ Konakları projesinde çocuk oyun alanı, kafeterya, mağazalar, sauna ve fitness merkezi bulunuyor. Geniş yeşil peyzaj ve kamusal alanlarına sahip projede kapalı otopark da bulunuyor. Proje, Adile Sultan Kasrı ve Validebağ Korosu’na yürüme mesafesinde yer alıyor.

Proje nerede inşa ediliyor?

İstanbul’un Anadolu Yakası’na inşa edilen proje, 354 dönümlük arazide yer alan Validebağ Korosu’na yürüme mesafesinde konumlandırılırken Kalamış Marina’ya 5 kilometre, Bağdat Caddesi’ne 6 kilometre, Kız Kulesi’ne 4 kilometre, Avrasya Tüneli’ne 3,2 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise 4,5 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Projenin satış ofisi; Barbaros Mahallesi, Tophanelioğlu Caddesi, No: 72 Üsküdar / İstanbul posta adresinde yer alırken aşağıdaki telefon numarasını arayarak detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz:

444 93 27