Kategoriler
Toki Haberleri

Van Erciş Toki kura sonuçları belli oldu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Van İli, Erciş İlçesi’nde Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut projesi kapsamında hayata geçirilen Van Erciş Toki Konutları projesinde Konut Belirleme Kurası çekilişi gerçekleştirildi. Kuralı Satış yöntemi ile satışa sunulan projedeki konutların kura çekilişinin tamamlanmasının ardından vatandaşlar Van Erciş Toki kura sonuçları listesi de belli oldu. Kura sonuçları TOKİ tarafından açıklanmış olup ayrıca sonuçlara aşağıda yer alan linklere tıklayarak da ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Alt ve Orta gelir grubu için konut üretmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), hayata geçirdiği projelerine bir yenisini daha ekliyor. Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi kapsamında Van İli, Erciş İlçesi’nde hayata geçirilen Van Erciş Kentsel Dönüşüm 407 adet dükkan ve 48 adet ofis projesinde hak sahibi belirleme kuraları bugün çekildi. Kura çekilişi 03 Ağustos 2021 Salı günü saat 11:00’de başlamıştır. Hayata geçirilen toplu konut projesi  2+1 ve 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir.

Van Erciş Toki kura sonuçları

Toplam 409 adet daireden meydana gelen kentsel dönüşüm projesindeki 409 adet konut için kura çekilişi gerçekleştirilmiştir. Projede yer alan dairelerin 281 tanesi 2+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Dairelerin 128 tanesi ise 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. 281 adet 2+1 tip konutlara toplam 280 adet başvuru yapılmıştır. 128 adet 3+1 tip dairelere ise toplam 119 adet başvuru yapılmıştır.

Kura çekilişi nerede yayınlanıyor

Van Erciş Toki Konutları projesinde kura çekilişi 03 Ağustos 2021 Salı günü saat 11:00’de yapılmıştır. Kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapıldı. Twitter, Facebook, Youtube, Instagram gibi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak kura çekilişi yayınlanmıştır.

Hayata geçirilen konut projesinde kura çekilişi yapıldıktan sonra kura isim listesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde yayınlanmaktadır. Kura isim listelerine ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Kura çekilişi yapılıp kura listeleri belli olduktan sonra aşağıdaki linklere tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

2+1 kura sonuçları için tıklayınız…

3+1 kura sonuçları için tıklayınız…

Van İli, Erciş İlçesi’nde inşa edilen toplu konut projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.