Kategoriler
Emlak Haberleri

Vanessa Park Alanya’da yükseliyor

AKR Group firmasının imzası ile Vanessa Park projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje Antalya iline bağlı bulunan Alanya ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Modern mimarisi ile bulunduğu bölgede alıcıların ilgisini çeken proje renkli dış cephesi ile dikkat çekiyor. Söz konusu olan proje konut projesi olarak inşa ediliyor. Üç farklı bloktan meydana gelen Vanessa Park projesinde bloklar beş katlı olacak şekilde tasarlandı. Bahsi geçen proje bünyesinde 45 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede yükseliyor?

Söz konusu olan konutlar lokasyon özellikleri itibariyle de dikkat çekiyor. Ülkemizin güneyindeki gözde illerden olan Antalya şehrinde yaşama kazandırılmakta olan proje ilgi çeken bölgelerinden Alanya’da hayata geçiriliyor. Vanessa Park projesi Kargıcak Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar iki farklı daire tipine sahip olacak şekilde planlanmış durumda. Vanessa Park projesinde bulunan konutların büyüklükleri ise konut tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde iki farklı plandan meydana geliyor.

Söz konusu olan konutlar 1+1 ve 2+1 daire tiplerinde inşa ediliyor. Bahsi geçen 1+1 konutlar 66 metrekare olarak tasarlandı. Projedeki 2+1 konutlar ise 100 metrekare olarak inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları da daire tiplerine ve büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirildi. Vanessa Park projesinde bulunan 1+1 konutlar 356 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta. Bahsi geçen projedeki 2+1 konutlar ise 550 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Projede yer alan konutların 2020 yılı içerisinde tamamlanıp ardından da alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.