Kategoriler
Proje Haberleri

Varol İnşaat Nivalife satışları devam ediyor

Varol İnşaat güvencesi ile karşınıza çıkan Varol İnşaat Nivalife projesi oldukça ilgi çekmektedir. Konforlu yapısı, geniş odaları aynı zamanda özellikleriyle dikkat çeken bu projeyi detaylı bir biçimde incelemek mümkündür. Projede yer alan 3+1 tip daireler brüt 170, net ise 150 metrekare alan kaplamaktadır. Bu evin genel özelliklerini detaylı bir biçimde inceleyerek sizler seçenekleriniz arasına koyabilirsiniz.

Projenin İç ve Dış Yapısı Hakkında Genel Bilgi

Bu daireler Doğu, Batı, Güney ve Kuzey olmak üzere her cepheye bakmaktadır. Aynı zamanda konumu sayesinde güneş alan bir yapıya sahiptir. İç özellikleri oldukça fazladır. Hilton banyo, laminant zemin, parke zemin, teras, çelik kapı, duşa kabin, seramik zemin, şofben, ahşap doğrama, ebeveyn banyosu, mobilya, vestiyer, güvenlik alarmı ve spot aydınlatmalı ile oldukça dikkat çeken bir yapıya sahiptir. Modern tarzda döşenmiş olan bu evi detaylı şekilde incelemek mümkündür.

Varol İnşaat Nivalife Projesi Konum ve Fiyat Hakkında Bilgi

Varol inşaatı sizlere sunduğu bu ev geniş ve konforludur. Aynı zamanda konum olarak da bazı yerlere yürüme mesafesindedir. Sizler İstediğiniz şekilde markete gidebilirsiniz. Market yaklaşık 5 dakika yürüdükten sonra ulaşabileceğiniz yerler arasında gelmektedir. Aynı şekilde belediye ile kısa bir süre içerisinde yürüyerek ulaşmak mümkündür. Ulaşım bakımından ana yola çıkmak oldukça kısa bir süre almaktadır. Arabanız ile bu ana yolu bulma işlemi oldukça kolaydır. Aynı şekilde toplu taşıma araçları olarak dolmuş kullanmak da mümkündür. Doğa ile iç içe olan bu evin manzarası da aynı şekilde doğadır. Yüzde 100 engelliye uygun olan bu dairelerin araç park yeri olmak üzere birçok alan engelliye uygun bir biçimde yapılmıştır. Girişin rampa yapılması da bu nedenlerden biridir. Asansör ve merdiven de engelliye uygun bir şekilde yapılandırılmıştır. Banyosu, mutfağı ve geniş koridorları ile da bu ev engelliler için de oldukça uygundur.

Varol İnşaat Nivalife yer alan dairelerin satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Bu kapsamda brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 510 bin TL’den başlamaktadır.

Bu şekilde evi detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz. Bu konu hakkında daha fazla bilgi almak için ilandaki bilgiler ile iletişime geçmeniz mümkündür. Bu evi detaylı bir biçimde inceleyerek seçenekleriniz arasına koyabilirsiniz.

Bu proje hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız 0 531 601 50 00 numaranı telefon ulaşmanız mümkündür.

Daha fazla güncel proje için tıklayınız…