Kategoriler
Proje Haberleri

Varol Park Samsun satışları devam ediyor

Konut projesi Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kazım Karabekir Mahallesi’nde hayata geçirilmektedir. İnşaat çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği konut projesinde daire satışları da devam etmektedir. Varol Park Samsun projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Satılık konut fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

İlkadım Mahallesi, Meşale Sokak üzerinde yer alan arsa alanı üzerinde konut projesi inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi 3 konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi 2 konut bloğunda ise toplam  57 adet konut yer almaktadır. Ayrıca konut projesindeki daireler krediye uygun durumda değildir.

Varol Park Samsun projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Konut projesindeki bu daireler 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Dairelerin büyüklükleri ise brüt 195 metrekare, net ise 150 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Projede yer alan dairelerde yerden ısıtma, ısıcam, alarmlı çelik kapı, ebeveyn banyosu, giyinme odası gibi özellikler yer almaktadır. Ayrıca dairelerde vestiyer, sosyal alanlar, jeneratör gibi özellikler de yer almaktadır. Konut projesinde ayrıca sosyal alan olarak hamamı sauna, spor salonu, çocuk oyun alanı, lokal gibi alanlar yer almaktadır. Bunların dışında ayrıca basketbol sahası, voleybol sahası, çocuk parkı, yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu gibi alanlar da yer almaktadır.

Varol Park Samsun fiyatları ne kadar?

Samsun konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire tipine ve büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrıca konut fiyatları dairenin bulunduğu kata ve bulunduğu cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 650 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 195 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 6500 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Samsun konut projesinde peşin ödemelerde indirim fırsatı firma tarafından sunulmaktadır. Ayrıca elden taksit ile ödeyerek daire sahibi olma fırsatı da yer almaktadır. Konut projesinde örnek daire hazır durumdadır.

Proje nere yer alıyor?

Varol Park Samsun konut projesi marketlere, eğitim kurumlarına yakın bir mesafede yer almaktadır. Ayrıca projesi Kazım Karabekir Mahallesi, İlkadım / Samsun adresinde yer almaktadır. Proje ile ilgili daha detaylı bilgi için 0362 230 58 73 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…