Kategoriler
Proje Haberleri

Veb Tower konutları yüzde 0.99 faiz oranıyla satışta

Veb Tower projesi, Ankara’daki en iyi rezidans projelerinden birisidir. Bu projenin en önemli özelliği belki de, merkezi konumu dolayısıyla ulaşım konusunda önemli kolaylıklar sağlamasıdır. Örneğin Kızılay’a ve Bilkent Kavşağı’na 10 dakikalık, TED Koleji, Anayasa Mahkemesi ve Panora AVM gibi yerlere ise 5 dakikalık bir mesafededir.

Her biri çelik kapılı olan dairelerin içinde beyaz eşya, ADSL, görüntülü diyafon ve hırsız ya da yangın için programlanmış alarmlar mevcuttur. Ayrıca kamera sistemine ve özel güvenlik personeli dışında, her daire için birer depo alanı ayrılmıştır. Bu ise fazla eşyalarını saklamak isteyen daire sakinleri için oldukça kullanışlı bir özelliktir. Bununla birlikte, daima sıcak su imkanına sahip olan dairelerin ısı ve ses yalıtımları da vardır. Peyzaj alanları, basketbol sahası, fitness ve pilates salonu, sauna, kapalı yüzme havuzu ve hamam gibi detaylar da göstermektedir ki, Veb Tower Ankara ilindeki en iddialı projeler arasındadır.

Bu konutlar nerededir?

Ankara’da bulunan bu konutlar, Gölbaşı ilçesinin Taşpınar Mahallesi’ndedir. Bununla birlikte proje alanı, Taşpınar – Gölbaşı yolunun yakınındadır. Dolayısıyla bu rezidansın, şehir gürültüsünden uzaklaşmak isteyenler için gayet uygun bir seçenektir. Ayrıca Veb Tower İncek semtinin diğer önemli konutlarıyla da komşu olmaktadır. Örneğin İncek Plus, Ada İncek Konutları ve Marmaris konutları, proje alanına en yakın mesafedeki diğer konutlardan sadece birkaç tanesidir.

Veb Tower konutlarının fiyatları ne kadardır?

Takas yöntemine uygun olmayıp krediye uygun olan bu rezidans daireleri, farklı oda sayısı seçeneklerine sahip olmaktadır. Örneğin 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 daireler, birbirinden farklı fiyat aralıkları ile satışa çıkmıştır. Bu fiyatlar ortalama olarak şöyle sıralanabilmektedir:

  • 2 + 1 daireler: Brüt 202 m2 , net 97 m2 – 1.065.000 TL
  • 3 + 1 daireler: Brüt 293 m2 , net 138 m2 – 1.610.000 TL
  • 4 + 1 daireler: Brüt 393 m2 , net 186 m2 – 1.980.000 TL

Bu fiyatlar, dairelerin ortalama fiyatlarıdır. Veb Tower projesi ve dairelerin fiyat konusu hakkında bilgi almak isteyenler de olabilir. Bunun için 0 (533) 164 43 75 numarasını aramak gerekir.

Exit mobile version