Kategoriler
Proje Haberleri

Vefa Konakları Edremit lansman fiyatlarıyla satışta

Vefa Konakları Edremit projesi ultra lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Van’ın Edremit İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Alpdoğan Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde göl manzaralı ce görüş açısı kapanmayacak biçimde tasarlanmış 10 adet ultra lüks müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde göl manzaralı ce görüş açısı kapanmayacak biçimde tasarlanmış 10 adet ultra lüks müstakil villa bulunmaktadır. Bu villalar 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 4 artı 1 müstakil villaların büyüklüğü brüt 284 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 240 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için yarı açık 2 araçlık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca avlu oturma alanı, barbekü alanı, müstakil yüzme havuzu, hamam, sauna ve bahçe alanı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra otomatik sulama sistemi, içme suyu deposu ve yağmur suyu depolama tankı gibi birçok özellik yer almaktadır.

Konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Bütün zeminlerde birinci sınıf granit seramik zemin kaplaması yapılmaktadır. Tavanlar asma tavandan oluşmaktadır. Üstelik tavanlar spot ve led aydınlatma sistemlidir. Mutfak içerisinde ada mutfak, killer ve bahçe verandası bulunmaktadır. Salon içerisinde ise şömine ve havuz başı oturma alanı bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu mevcuttur. Üstelik genç ve çocuk odalarında da banyo bulunmaktadır. Banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Vitrifiye ve armatürler birinci sınıf malzemelerden oluşmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri ve rampa bulunmaktadır.

Vefa Konakları Edremit konumu hakkında

Proje, Van’ın Edremit İlçesi Elmalık Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutların tamamı göl manzaralı olup görüş açısı kapanmayacak biçimde tasarlanmıştır. Bunun yanı sıra doğa, havuz, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, market, park ve spor salonu bulunmaktadır. Hastane ve sağlık ocağı gibi sağlık kurumları yakın konumda yer almaktadır.

Vefa Konakları Edremit fiyatları ne kadardır?

Vefa Konakları Edremit projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Brüt 284 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 müstakil villaların fiyatı 3.100.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (541) 827 00 69 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…