Kategoriler
Konut Kredisi

Vefa Konut Kredisi kapsamında 180 ay vade imkânından yararlanın

‘Vefa Konut Kredisi’ ismiyle başlattığı kampanyasını duyuran Halkbank, önceki gün kampanyaya dair detaylı bilgileri paylaştı. Buna göre, kampanya ile yüksek tutarlı kredi çekebilen bireyler, başvuru sonucunda 180 ay vade imkânından yararlanabilir.

Vefa Konut Kredisi devreye girdi

Halkbank tarafından başlatılan yeni konut kredisi hakkında açıklamada bulunan yetkili isim, “Saygı ve minnet borcumuz olan Şehitlerimizin yakınları ile Malul/Muharip Gazilerimize yönelik avantajlı konut kredimiz başlatılmıştır” dedi. Özel konut kredisinin masrafsız olduğuna değinen banka yetkilisi, beklenen bilgileri paylaştı. Kampanya kapsamında krediden yalnızca şehadet belgesi olan şehitlerin yakınları yararlanabilecek. Yakınlar listesinde anne, baba, eş ve çocuklar bulunuyor. Ayrıca muharip gazi ve malul gazi belgesi olan gazilerinde kampanya kapsamında konut kredisi alabileceği ifade edildi. Gerekli belgeleri ibraz edebilen vatandaşlar 180 ay vade imkânına dahil olabilecek.

Kampanya kapsamında gerekli olan kredi tutarı 120 ay vade ve yüzde 1,65 faiz oranı ile tahsis ücreti ödemeden alınabiliyor. Örnek ödeme planında 100 bin lira kredi 180 ay vade ve yüzde 1,65 faiz oranı ile tahsis ücreti olmadan ödenmektedir. Ödeme planına göre yapılan hesaplamada aylık tutar 1919 TL’ye denk gelecek.

Nasıl başvuru yapabilirim?

Konut kredisinden faydalanmak isteyenlerin en yakın Halkbank şubesine gitmesi gerekmektedir. Kampanyaya dair detaylı bilgi edinmek isteyen vatandaşlar www.halkbank.com.tr sayfasından gerekli kontrolleri yapabilecek.

Güncel konut kredi haberlerine göz atmak için tıklayınız.